Βάσω Λασκαράκη: “Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα – Η κόρη μου το ζητάει πολύ”

14:03 - 05/04/2021

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καραντίνα, την To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: “Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα – Η κόρη μου το ζητάει πολύ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω κλείσει με τη μητρότητα»

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καραντίνα, την κόρη της αλλά […] The post Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω κλείσει με τη μητρότητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βάσω Λασκαράκη: «Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδάκι. Δεν έχω τελειώσει με την μητρότητα»

H Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Μega, Πάμε Δανάη και μίλησε για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει για να παρουσιάσει κάποια εκπομπή!

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Βάσω Λασκαράκη: “Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα"

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω τελειώσει με τη μητρότητα»

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καραντίνα, την κόρη της αλλά και τις σκέψεις της για ένα δεύτερο παιδί. Η Βάσω Λασκαράκη περιέγραψε στην Δανάη Μπάρκα το πώς βιώνει την δεύτερη αυτή καραντίνα: «Πέρυσι ήταν πιο εύκολα. Τώρα έχω αρχίσει λίγο να έχω μια αμφιθυμία, μια […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της