#Βάσω Λασκαράκη

Για τον Λευτέρη Σουλτάτο «αξία ανεκτίμητη» είναι οι στιγμές με τα 2 παιδιά του και το απέδειξε ξανά

queen.gr
«Πάνω από όλα είναι τα παιδιά που μετρούν» είχε πει η Βάσω Λασκαράκη και τόσο εκείνη όσο και Λευτέρης Σουλτάτος έχουν καταφέρει να ενώσουν τις οικογένειές τους με απόλυτη επιτυχία.Περισσότερα...
22:15 17/04/2024

Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα, οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και δεν είναι εύκολο»

tlife.gr
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να καταφέρει να διαχειριστεί το διαζύγιό της από τον Γιάννη To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα, οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και δεν είναι εύκολο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 31/03/2024

Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι ευχήθηκαν στην κόρη τους, Εύα για την ονομαστική γιορτή της

tlife.gr
Μπορεί πριν μερικά χρόνια να πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης To άρθρο Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι ευχήθηκαν στην κόρη τους, Εύα για την ονομαστική γιορτή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 25/03/2024

«Έσπασε» η Χριστίνα Κοντοβά: «Νόμιζα ότι θα πηδούσα από το παράθυρο από την απόγνωση μου»

thecaller.gr
Την Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break στον ΣΚΑΪ.Την Χριστίνα Κοντοβά συνάντησε η Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break στον ΣΚΑΪ.Κατά τη διάρκεια των δύο γυναικών, μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση μιλώντας για την απαιτητική διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Αφρική, την στήριξη από τον Τζώνη Καλημέρη […]
21:00 03/03/2024

Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου»

zappit.gr
Τετ α τετ με την Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε η Κρίστη Καθάργια, την Κυριακή, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break που παρακολουθήσαμε […] The post Κρίστη Καθάργια για Γιώργο Μαυρίδη: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον έχω ακόμα στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
01:00 26/02/2024

Βάσω Λασκαράκη: «Ολοκληρώνεται ο κύκλος του The Break, ήμουν φοβισμένη και κλείσαμε έναν μικρό κύκλο εκπομπών»

tlife.gr
Τη Βάσω Λασκαράκη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Fay’s Time» την Παρασκευή 16/2. Η γνωστή To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: «Ολοκληρώνεται ο κύκλος του The Break, ήμουν φοβισμένη και κλείσαμε έναν μικρό κύκλο εκπομπών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 16/02/2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο με το ρομαντικό μήνυμα του συντρόφου της

queen.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η Βίκυ Καγιά, η Βάσω Λασκαράκη, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές άλλες celebrities που γιορτάζει την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου.Περισσότερα...
13:09 14/02/2024

Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον αιφνιδίασε – «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

tlife.gr
Ο Νίκος Συρίγος βρέθηκε καλεσμένος στο The Break με τη Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε To άρθρο Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον αιφνιδίασε – «Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 11/02/2024

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος συνεργάστηκαν για πρώτη φορά: Το εντυπωσιακό λουκ

queen.gr
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παρουσίασαν γαστρονομικά βραβεία στην Κύπρο. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού και η πιθανότητα να ξανασυνεργαστεί με τον σύζυγό της.Περισσότερα...
12:09 07/02/2024

H Βάσω Λασκαράκη ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με την Κατερίνα Γερονικολού

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε η Βάσω Λασκαράκη λίγο πριν ταξιδέψει στην Κύπρο με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο για επαγγελματικούς λόγους. «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον σύζυγό μου στα Cyprus Eating Awards. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρών […]
12:00 06/02/2024

Πυρ και μανία ο Μιχάλης Ρέππας με το metoo: «Τι είμαστε πια; Εκδιδόμενοι άνθρωποι; Το θεωρώ σκοτεινή σελίδα»

thecaller.gr
Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα τους σειρά, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, η κουβέντα ήρθε στο κίνημα metoo και τα απόνερα του. Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα τους σειρά, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο, η κουβέντα ήρθε στο κίνημα metoo και τα απόνερα του. «Όλα αυτά που έγιναν στο […]
19:00 04/02/2024

H Αθηνά Οικονομάκου βγήκε ραντεβού με την καλύτερη παρέα και όλοι πρόσεξαν τα ταιριαστά looks τους

astrology.gr
Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο και η χαρά τους δεν κρύβεται. Τα stylish looks και το χρονικό της φιλίας τους.Περισσότερα...
16:28 02/02/2024

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά για την «κόντρα» ανάμεσα σε Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Γερονικολού

govastileto.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλώντας στο Mega Καλημέρα ρωτήθηκε για την φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Γερονικολού και την Βάσω Λασκαράκη μετά τις δηλώσεις της πρώτης για τον θεατρικό ρόλο στο παρελθόν τον οποίο υποδύθηκαν και οι δύο, σε διαφορετικές σεζόν της ίδιας παράστασης. «Φυσικά και το παρακολούθησα. Δεν σταμάτησε να χτυπάει το κινητό. Στην αρχή […]
11:00 29/01/2024

Ρένια Λουιζίδου: Η μητρότητα και οι σχέσεις με τον 23χρονο γιο της – «Έχουμε περάσει και τη φάση της κόντρας»

tlife.gr
Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The Break με την Βάσω Λασκαράκη, μιλώντας για την To άρθρο Ρένια Λουιζίδου: Η μητρότητα και οι σχέσεις με τον 23χρονο γιο της – «Έχουμε περάσει και τη φάση της κόντρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 28/01/2024

Ρένια Λουιζίδου: «Λίγο σοκαρίστηκα με τους άλλους γονείς στο ιδιωτικό σχολείο»

happytv.gr
Η Ρένια Λουιζίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Λένα Μαντά, καλεσμένοι στο «Break» με τη Βάσω Λασκαράκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ρένια Λουιζίδου: «Λίγο σοκαρίστηκα με τους άλλους γονείς στο ιδιωτικό σχολείο»
11:37 28/01/2024

Η Βάσω Λασκαράκη «αδειάζει» την Κατερίνα Γερονικολού: «Εγώ αυτό έχω να δηλώσω»

zappit.gr
Τη δική της πλευρά αναφορικά με τις περιγραφές που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού στην Ελένη Μενεγάκη ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη. […] The post Η Βάσω Λασκαράκη «αδειάζει» την Κατερίνα Γερονικολού: «Εγώ αυτό έχω να δηλώσω» appeared first on Zappit.
13:00 26/01/2024

Κατερίνα Γερονικολού: «Πήγα στη Μιμή Ντενίση και μου είπε ότι είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη για τον ρόλο»

zappit.gr
Την Κατερίνα Γερονικολού υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με […] The post Κατερίνα Γερονικολού: «Πήγα στη Μιμή Ντενίση και μου είπε ότι είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη για τον ρόλο» appeared first on Zappit.
16:00 22/01/2024

Άρης Καβατζίκης: Η δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη – “Οφείλαμε μία αγκαλιά ο ένας στον άλλον”

instyle.gr
Ο Άρης Καβατζίκης, μίλησε για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με την Ελένη Μενεγάκη και πώς έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια. Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The Break” με την Βάσω Λασκαράκη. Όπως επισήμανε, ο Άρης Καβατζίκης, «το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν δούλεψα με την Ελένη τις ωραίες χρονιές της Ελένης. Έζησα δυο […] The post Άρης Καβατζίκης: Η δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη – “Οφείλαμε μία αγκαλιά ο ένας στον άλλον” appeared first on InStyle.
23:46 21/01/2024

Άρης Καβατζίκης: Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, δεν το ξανανακάνω αυτό

Newsit
“Πέρασε αλλά τι βάσανο ήταν αυτό…” αναφώνησε ο Άρης Καβατζίκης. Στην συνεργασία που δεν θα ήθελε επ’ ουδενί, όπως ομολογεί ο ίδιος, να ξαναζήσει, εστίασε ο Άρης Καβατζίκης όταν συνομίλησε με την Βάσω Λασκαράκη το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο του Break στον ΣΚΑΪ.  «Ξαφνικά, όταν ήρθα στην Αθήνα, έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο, για ... Περισσότερα To άρθρο Άρης Καβατζίκης: Και 10.000 ευρώ να μου δώσεις τον μήνα, δεν το ξανανακάνω αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 21/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load