Εριέττα Κούρκουλου: Η νέα δημόσια εξομολόγηση – Ποτέ δεν είχα κοινά με τους ανθρώπους της δήθεν «high society»
17:33 - 05/04/2021
Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε η live streaming συναυλία με τις Μέλισσες, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις
To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η νέα δημόσια εξομολόγηση – Ποτέ δεν είχα κοινά με τους ανθρώπους της δήθεν «high society» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Ποτέ δεν είχα κοινά με τους ανθρώπους της δήθεν «high society»
«Ήμουν συνεχώς μπερδεμένη, ενώ η μοναξιά που ένιωθα είχε ως αποτέλεσμα να κλειστώ στον εαυτό μου και να περιοριστώ στην παρέα των ζώων και των δύο κολλητών μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της στο Instagram, κάτω από τη φωτογραφία της ομάδας, που ανήρτησε. Ολόκληρο το μήνυμά της, εδώ: Όλη μου την ζωή αισθανόμουν σαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕριέττα Κούρκουλου: Ποτέ δεν είχα κοινά με ανθρώπους της δήθεν high society - Αισθανόμουν σαν να βρίσκομαι στο μεταίχμιο
Τι είπε για τη δήθεν high society η Εριέττα Κούρκουλου - Η ατελείωτη αγάπη της για τα ζώα
Διαβάστε το στο thetoc.gr