Μαρία Κορινθίου: «Σε αυτό το χώρο αν δεν γλείφεις, πληρώνεις το τίμημα πολύ ακριβά» (βίντεο)

00:11 - 06/04/2021

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και αναφέρθηκε στο πώς η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο στη δουλειά της, στις live streaming παραστάσεις αλλά και στο φλερτ με τον Γιάννη Αϊβάζη. Για τα εμπόδια που έχει φέρει η εξωτερική της εμφάνιση στη δουλειά της, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Η ομορφιά μου […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κορινθίου: Η ομορφιά μου  έχει κλείσει πόρτες στο θέατρο

«Όταν σε αυτό το χώρο δεν γλείφεις το πληρώνει ακριβά», λέει η ηθοποιός που δεν μασάει τα λόγια της

Διαβάστε το στο

Μαρία Κορινθίου: Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες στο θέατρο

«Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς...» δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε το στο

Μαρία Κορινθίου : «Η ομορφιά μού έχει κλείσει πόρτες στο θέατρο»

Για όλα μίλησε η Μαρία Κορινθίου σε τηλεοπτική εκπομπή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πώς η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο στη δουλειά της, στις live streaming παραστάσεις αλλά και στο φλερτ με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”