Χιμένεθ : «Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες, η ευθύνη είναι δική μου»
08:51 - 06/04/2021
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και εξήγησε τι εννοούσε με όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χιμένεθ : Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες – Η ευθύνη είναι δική μου
Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και εξήγησε τι εννοούσε με όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι
Διαβάστε το στο tovimaΧιμένεθ: «Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες»
Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος για τον θόρυβο που προκάλεσε η ατάκα του για τους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού πως “δεν μπορούν παραπάνω”, μία ατάκα που σχολιάστηκε έντονα και θεωρήθηκε ως προσπάθεια αποποίησης των δικών του ευθυνών. Mιλώντας ο Χιμένεθ […]
The post Χιμένεθ: «Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΧιμένεθ : Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες – Η ευθύνη είναι δική μου
Lamianow.gr
H AEK μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με 5-1 βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με το κλίμα στην ομάδα να είναι βαρύ. Τα αποτελέσματα από μόνα τους δε γίνεται να αντιστρέψουν το κλίμα, ενώ η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη χθεσινή προπόνηση και τα «γκάζια» σε όλους, όπως και η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ, δρομολόγησαν […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΧιμένεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες»
Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται προβληματισμένος για το γεγονός πως βγήκε προς τα έξω πως είπε άχρηστους τους ποδοσφαιριστές του.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΧιμένεθ: «Δεν ήθελα να πω άχρηστους τους παίκτες - Δική μου η ευθύνη, όχι δική τους»
Ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίστηκε με την έκταση που πήρε η δήλωσή του «κάποιοι παίκτες θέλουν, αλλά δεν μπορούν», μετά την συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 1-5 στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr