Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»
13:00 - 06/04/2021
Για το βιβλίο του που θα εκδοθεί, τις δυσκολίες που βίωσε, την συνεισφορά του στη μόδα αλλά και την σεξουαλικότητά […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο
Δείτε όλα όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»
Για το βιβλίο του που θα εκδοθεί, τις δυσκολίες που βίωσε, την συνεισφορά του στη μόδα αλλά και την σεξουαλικότητά του μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Λάκης Γαβαλάς.
Διαβάστε το στο Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»
Για το βιβλίο του που θα εκδοθεί, τις δυσκολίες που βίωσε, την συνεισφορά του στη μόδα αλλά και την σεξουαλικότητά του μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Λάκης Γαβαλάς.
Διαβάστε το στο tanea.grΓαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο που είμαι εγώ!
Για το βιβλίο του που θα εκδοθεί, τις δυσκολίες που βίωσε, την συνεισφορά του στη μόδα αλλά και την σεξουαλικότητά του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. «Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και...
The post Γαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο που είμαι εγώ! appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο» (BINTEO)
«Γράφω βιβλίο για τη ζωή μου και από τον εκδοτικό οίκο ακούω τα καλύτερα. Για να γίνω αυτό που είμαι έχω περάσει πολλές στερήσεις και έχω δουλέψει σκληρά. Το βιβλίο που ετοιμάζω για τη ζωή μου θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο. Έχω πρόταση από σκηνοθέτη το βιβλίο μου να γίνει ταινία. Νιώθω σαν ένα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»
Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη», βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε για το βιβλίο που ετοιμάζει, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, αλλά και για τη σεξουαλικότητά του.
Το άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΛάκης Γαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο
«Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου»
Διαβάστε το στο news.grΛάκης Γαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο – Εγώ είμαι το άλλο
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega και αναφέρθηκε εκτενώς στο βιβλίο της ζωής του που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λάκης Γαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο – Εγώ είμαι το άλλο
Διαβάστε το στο spoilersΛάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, εγώ είμαι το άλλο»
Για το βιβλίο του που θα εκδοθεί, τις δυσκολίες που βίωσε, την συνεισφορά του στη μόδα αλλά και την σεξουαλικότητά του μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς. «Γράφω το βιβλίο της ζωής μου στις εκδόσεις Άγκυρα. Είναι φοβεροί άνθρωποι, με αγκάλιασαν. Με συγκίνησαν. Γιατί προχθές, ένας κύριος, διάβασε τα 7 πρώτα ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΓαβαλάς: "Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ"
Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη
Διαβάστε το στο ekriti.grΛάκης Γαβαλάς: Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ
Tα βιβλίο για τη ζωή του ετοιμάζει ο σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Άγκυρα. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τη ζωή του στη φυλακή και όρισε τη σεξουαλικότητά του. «Γράφω το βιβλίο της ζωής μου στις εκδόσεις Άγκυρα. Είναι φοβεροί άνθρωποι, με αγκάλιασαν. Με συγκίνησαν. Γιατί προχθές, […]
Διαβάστε το στο dete.grΛάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ»
Λάκης Γαβαλάς: «Υπάρχει το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο, το άλλο είμαι εγώ» Ένα βιβλίο για τη ζωή του ετοιμάζει ο σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Άγκυρα. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τη ζωή του στη φυλακή και όρισε τη σεξουαλικότητά του. «Γράφω το […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr