Μητσοτάκης: Νέα αφετηρία στις σχέσεις Ελλάδας-Λιβύης

17:59 - 06/04/2021

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε θεμέλιο στη σχέση αυτή την πίστη στις αρχές της διεθνούς νομιμότητας

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: H πίστη στις αρχές της διεθνούς νομιμότητας, θεμέλιο της νέας αφετηρίας στις σχέσεις Ελλάδας- Λιβύης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά για «τη γόνιμη συζήτηση» και υπογράμμισε: «Βασικός μου σκοπός να αναδείξω την επαναλειτουργία πρεσβείας ως ορόσημο της δυναμικής επανεκκίνησης των ελληνολιβυκών σχέσεων και να μεταφέρω μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες της Λιβύης για ειρήνη και για πρόοδο στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΟΗΕ». Επίσης, ο πρωθυπουργός επισήμανε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δένδιας: Νέα σελίδα στις σχέσεις της Ελλάδας με τη Λιβύη

Ο υπουργός Εξωτερικών που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Τρίπολη τόνισε πως η Αθήνα «θα στηρίξει τον λαό της Λιβύης στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας» The post Δένδιας: Νέα σελίδα στις σχέσεις της Ελλάδας με τη Λιβύη appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δένδιας: «Νέα σελίδα στις σχέσεις Ελλάδας – Λιβύης»

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο Νίκος Δένδιας, στην οποία τόνισε ότι η Ελλάδα επιθυμεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στις σχέσεις της με την Λιβύη. «Η επαναλειτουργία της…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι