Άννα Μαρία Βέλλη: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της και το τρολάρισμα του πατέρα της για το Survivor

18:21 - 06/04/2021

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Άννα Μαρία Βέλλη, αφού έχει τα γενέθλιά της! To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της και το τρολάρισμα του πατέρα της για το Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Μαρία Βέλλη: Η τούρτα για τα γενέθλια της και η ευχή για το Survivor 2021

H Άννα Μαρία Βέλλη γιόρτασε τα γενέθλιά της και έκανε μια ευχή για το Survivor 2021.H Άννα Μαρία Βέλλη είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την οικογένεια της, καθώς η πρώην παίκτρια του Survivor 2021 έγινε 31 ετών. Μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, όπου σβήνει τα κεράκια στη τούρτα, ενώ έκανε και μία ευχή για το Survivor 2021. Επίσης, στη λεζάντα του βίντεο έγραψε το εξής: «Μου φέρνουν τούρτα και σκέφτομαι “ελπίζω να έχουν φέρει άλλη μια γιατί αυτή θα την φάω μόνη μου” γιαυτο με έπιασαν τα γέλια. Ps. ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ Ευχαριστώ για τις ευχές για τα άπειρα μηνύματα στήριξης και κυρίως που δεν πιστεύετε πως είμαι 31». Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη:

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της