Η Μεγάλη Βρετανία κερδίζει το στοίχημα: Τη Δευτέρα πιάνει το όριο της ανοσίας της αγέλης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορονοϊός: Η Μεγάλη Βρετανία κερδίζει το στοίχημα - «Αγγίζει» την ανοσία της αγέλης
Βρετανία: «Ανοσία αγέλης» από τις 12 Απριλίου δείχνει μοντέλο του UCLΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒρετανία: Από την Δευτέρα θα έχει επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης
Από τις πρώτες χώρες που αναμένεται να πετύχουν την ανοσία της αγέλης φαίνεται ότι θα είναι η Βρετανία, από τις 12 Απριλίου.
Σύμφωνα με υπολογιστικό μοντέλο του Πανεπιστημίου «University College London» (UCL), το ποσοστό των Βρετανών πολιτών που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα κατά της COVID-19 είτε μέσω εμβολιασμού είτε επειδή έχουν νοσήσει από τον ιό, θα ανέλθει στο 73,4% την Δευτέρα 12 Απριλίου.
Η ανοσία της αγέλης είναι το σημείο εκείνο καμπής όπου υπάρχει επαρκής αντίσταση μέσα στην κοινότητα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της Covid-19, αναγκάζοντας ουσιαστικά τον κορωνοϊό να υποχωρήσει.
«Είναι σαν μια αλυσιδωτή αντίδραση. Εάν αφαιρέσετε την ευκαιρία να εξαπλωθεί ο ιός από ένα άτομο σε πε
Διαβάστε το στο pronews.grΒρετανία - Κορωνοϊός: Τη Δευτέρα αναμένεται να πιάσει το όριο της ανοσίας της αγέλης
Σύμφωνα με υπολογιστικό μοντέλο του University College London (UCL)
Διαβάστε το στο patrasevents.gr