Koυρουμπλής: Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο για να «πάρει» το κόμμα από τον Παπανδρέου
12:42 - 08/04/2021
Στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιβεβαίωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha», την καταγγελία του Μιχάλη Καρχιμάκη περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, αποκάλυψε ότι ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκάλυψη Κουρουμπλή: Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ψηφίσω το μνημόνιο για να πάρει το ΠΑΣΟΚ από τον Παπανδρέου
Την καταγγελία του Μιχάλη Καρχιμάκη περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο επιβεβαίωσε σήμερα με ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Όπως αποκάλυψε o Παναγιώτης Κουρουμπλής: «μου είχε πει ο Βενιζέλος “ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, να του πάρουμε (σ.σ. του Γιώργου Παπανδρέου) το κόμμα”. Με πιλάτευαν από το πρωί για να […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚουρουμπλής: Ο Βενιζέλος μου είχε ζητήσει να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο για να «πάρει» το κόμμα από τον Παπανδρέου
«Πρέπει να μιλήσει και ο Γιώργος για όλη αυτή την περίοδο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Παναγιώτης...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κουρουμπλής: Ο Βενιζέλος μου είχε ζητήσει να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο για να «πάρει» το κόμμα από τον Παπανδρέου
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚουρουμπλής: «Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ψηφίσω το μεσοπρόθεσμο για να πάρει το κόμμα από τον Παπανδρέου»
«Πρέπει να μιλήσει και ο Γιώργος για όλη αυτή την περίοδο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στην περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιβεβαίωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha», την καταγγελία του Μιχάλη Καρχιμάκη περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚουρουμπλής: Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ρίξουμε τον Παπανδρέου
«Φωτιές» ανάβει στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις για μία κρίσιμη περίοδο της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.
Διαβάστε το στο efsyn.gr