Ομολογία Κουρουμπλή: Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να ρίξουμε τον Γιώργο

15:18 - 08/04/2021

Την καταγγελία του Μιχάλη Καρχιμάκη περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο επιβεβαίωσε στον Alpha 98,9 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.Ο Μ. Καρχιμάκης αποκάλυψε χωρίς περιστροφές ότι ο ίδιος ήταν αυτήκοος μάρτυρας της προτροπής του Ευάγγελου [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έντονο παρασκήνιο! Καρχιμάκης και Κουρουμπλής «καρφώνουν» τον Βενιζέλο – «Μου ζήτησε να ρίξουμε τον Παπανδρέου»

Την καταγγελία Καρχιμάκη επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής περί υπονόμευσης του Γιώργου Παπανδρέου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο την περίοδο της διακυβέρνησης του 2009-2011. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha είπε ότι «ναι, μου είπε ο Βενιζέλος «ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, να του πάρουμε (του Γιώργου) το κόμμα». Με πιλάτευαν από το πρωί για να αλλάξω […] The post Έντονο παρασκήνιο! Καρχιμάκης και Κουρουμπλής «καρφώνουν» τον Βενιζέλο – «Μου ζήτησε να ρίξουμε τον Παπανδρέου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok