Σημαντικές συναντήσεις Μητσοτάκη

06:46 - 10/10/2019

Με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, θα συναντηθεί αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακόμα, το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ και ανοιχτή συζήτηση στο Athens Democracy Forum. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο: Στις 9:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ανοιχτή […] Το άρθρο Σημαντικές συναντήσεις Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Τηλεγράφημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι προτεραιότητες Μητσοτάκη

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου αναμένονται το νέο φορολογικό και το ασφαλιστικό. Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στην Κ.Ο. της Ν.Δ., δήλωσε έτοιμος να επιδιώξει συναινέσεις για την ψήφο των εκτός επικράτειας Ελλήνων.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Toν γ.γ. του ΝΑΤΟ θα συναντήσει σήμερα ο Μητσοτάκης

Την εδραίωση της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και την ανάδειξη της στον πιο αξιόπιστο σύμμαχο, σε μια περιοχή που δοκιμάζεται, επιδιώκει ο Πρωθυπουργός στις αλλεπάλληλες συναντήσεις με Ευρωπαίους και βορειοατλαντικούς συμμάχους. Η αρχή έγινε με την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ο οποίος, από την Αθήνα, καταδίκασε απερίφραστα την συμπεριφορά […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Eπιλεκτικές απαντήσεις από τη Βεστάγκερ

Με μεγάλη καθυστέρηση δόθηκε χθες η απάντηση της αντιπροέδρου και αρμόδιας επιτρόπου Ανταγωνισμού Μ. Βεστάγκερ στον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη σχετικά με τη βίαιη αποπομπή των μελών της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού από τη σημερινή κυβέρνηση.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tilegrafimanews.gr

«TURANDOT» της καρδιάς και της εξουσίας…

Γιατί όλοι θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές – Ο μισθός, τα επιδόματα και η… σύνταξη στα 63

Κανόνας προσευχής – Οι Ψαλμοί και το κομποσχοίνι

Σε σταυροδρόμι οι αγορές μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ-Η αφρικανική σκόνη στο μικροσκόπιο: Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των πνευμονολόγων – Τα ευρήματα

Εμείς, η Τουρκία και η Δύση συνολικά…