«Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό»
00:39 - 09/04/2021
Φλόγες έβγαλε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο The2Night Show με τον Αλέξη Παππά. Η ίδια έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο […]
The post «Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό»
«Αυτό που είπε για την Άννα Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου, που χρησιμοποίησε την επάρατη νόσο για το θέμα που δεν μπορώ να το ξεστομίσω καν»
Διαβάστε το στο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες»
Σπίθες πέταξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο The2Night Show με τον Αλέξη Παππά
Διαβάστε το στο Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες
Για την οικογένειά της τις δύσκολες συνθήκες ζωής και βέβαια το Survivor μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Αγρίεψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Αλέξη Παππά. Όταν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες, τον παίκτη του Survivor που προτιμά περισσότερο μιας […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: «Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες. Ο Τριαντάφυλλος το παίζει θύμα»
«Χείμαρρος» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τους παίκτες του survivor που…
Διαβάστε το στο onsports.grΕλίζαμπεθ Ελέτσι: Ο Αλέξης Παππάς φέρεται άνανδρα στις γυναίκεςζαμπε
Άστραψε και βρόντηξε κατά του Αλέξη Παππά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Τι είπε για τα παιδικά της χρόνια. Με τον Αλέξη Παππά τα έβαλε η Ελίσαμπεθ Ελέτσι που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.
Όταν η ίδια έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο φωτογραφίες, τον παίκτη του Survivor που προτιμά περισσότερο τα έβαλε μαζί του λέγοντας πώς φέρεται άνανδρα στις γυναίκες.
«Τι μου τον έφερες έτσι τον Παππά, έχει αλλάξει δεν ήταν έτσι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Φέρεται λίγο άνανδρα στις γυναίκες και δεν μου αρέσει αυτό. Δεν μου αρέσει η στρατηγική που ακολουθεί, λέει άσχημες λέξεις κι αυτό που είπε για την Άννα Μαρία δεν μου άρεσε καθόλου, που χρησιμοποίησε την επάρατ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr