Νέες δηλώσεις από την Μαρίνα Πατούλη: «Ουδέποτε θέλησα διαζύγιο»
10:09 - 09/04/2021
«Θεωρώ ότι τα προσωπικά συναισθήματα που αφορούν στο πρόσωπό μου θα έπρεπε να εκφραστούν σε μένα προσωπικά», είπε η κυρία Πατούλη. Επανήλθε με νέες δηλώσεις η Μαρίνα Πατούλη η οποία για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι το διαζύγιο ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Πατούλη. Η κυρία Πατούλη μίλησε στην «On Time» για τα συναισθήματα που …
Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέες δηλώσεις από την Μαρίνα Πατούλη: Το διαζύγιο ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου
Επανήλθε με νέες δηλώσεις η Μαρίνα Πατούλη η οποία για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι το διαζύγιο ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Πατούλη. Η κυρία Πατούλη μίλησε στην «On Time» για τα συναισθήματα που ισχυρίστηκε ότι νιώθει ο Γιώργος Πατούλης για εκείνη: «Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα για τη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα που εκφράζει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝέες δηλώσεις από την Μαρίνα Πατούλη: Ουδέποτε θέλησα διαζύγιο
Επανήλθε με νέες δηλώσεις η Μαρίνα Πατούλη η οποία για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι το διαζύγιο ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Πατούλη. Η κυρία Πατούλη μίλησε στην «On Time» για τα συναισθήματα που ισχυρίστηκε ότι νιώθει ο Γιώργος Πατούλης για εκείνη: «Με έκπληξή μου πληροφορήθηκα για τη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα που εκφράζει […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr