ΒΙΝΤΕΟ - Σοκαριστικές καταγγελίες από πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ενόργανη: «Απαγόρευαν σε αθλητές να φάνε, έκαναν προπόνηση με σπασμένα πόδια»!
10:30 - 09/04/2021
ΒΙΝΤΕΟ - Σοκαριστικές καταγγελίες από πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ενόργανη: «Απαγόρευαν σε αθλητές να φάνε, έκαναν προπόνηση με σπασμένα πόδια»!
09/04/2021
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ενόργανη γυμναστική, Δήμητρα Καστρίτση, μίλησε στο Open για τις καταγγελίες βίας, λέγοντας πως γίνονταν προπονήσεις με σπασμένα πόδια σε παιδιά 5 χρονών, τους απαγόρευαν να φάνε λόγω του βάρους τους, ενώ τους εκβιάζαν πως θα τους διώξουν.
«Υπήρχε πολύ σκληρή κακοποίηση απέναντι σε αθλητές και αθλήτριες από πολύ μικρή ηλικία, λεκτική, με ξυλοδαρμούς, τιμωρίες. Υπήρχαν παιδιά που λόγω του βάρους δεν μπορούσαν να φάνε. Τους απαγόρευαν να φάνε. Έτρωγαν οδοντόκρεμες», καταγγέλλει η
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκάρει πρωταθλήτρια της ενόργανης: Υπήρχαν ξυλοδαρμοί και τιμωρίες- Κάναμε προπόνηση με σπασμένα χέρια, πόδια
"Πίσω από κάποια μετάλλια αθλητών, βρίσκονται πολύ δύσκολες καταστάσεις", σημείωσε η αθλήτρια της ενόργανης.
Διαβάστε το στο thetoc.gr