Κατερίνα Γκαγκάκη για τον θάνατο του πατέρα της: “Τα έχασα, με ισοπέδωσε…”
14:42 - 10/04/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου
To άρθρο Κατερίνα Γκαγκάκη για τον θάνατο του πατέρα της: “Τα έχασα, με ισοπέδωσε…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γκαγκάκη: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της- «Με ισοπέδωσε»
Δείτε τι εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, για το ενδεχόμενο υιοθεσίας αλλά και για τον «σύντροφο ζωής» που δεν έχει βρει ακόμα.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε όσο περνούσε ο καιρός
Δείτε τι εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα στην εκπομπή Dot.
Για την απώλεια των γονιών της της μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη που ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Dot.
H ίδια αποκάλυψε πως η μητέρα της την «έδιωξε» από το σπίτι όταν έφτασε 30 και έμενε ακόμα στο πατρικό της.
Για την απώλεια των γονιών της εξομολογήθηκε: «Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν τέλος εποχής, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε».
«Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι περίεργο. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία α
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr