Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου”
09:09 - 06/12/2019
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρωταγωνιστής του “Μην […]
The post Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η μούσα μου
«Εννοείται πως έχω κλάψει για γυναίκα. Άργησα να καταλάβω πόσο επουλωτικό είναι να κλαις σε χωρισμούς και σε έρωτες», είπε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη: «Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου»
Καλεσμένος στο «The 2night Show», ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόληση του με την...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου (VIDEO)
Στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και μεταξύ αλλων μίλησε για την ενασχόληση του με την φωτογραφία αλλά και την πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη.
“Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1. “Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου”.
“Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ και δυο μήνες έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχ
Διαβάστε το στο thestival.grΣπ. Χατζηαγγελάκης για Συνατσάκη: «Ήταν η μούσα μου- Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία»
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο The 2night Show, και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη.
The post Σπ. Χατζηαγγελάκης για Συνατσάκη: «Ήταν η μούσα μου- Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Σπύρος Χατζηαγγελάκης μάλλον θέλει να... γυρίσει στα παλιά: «Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου» (βίντεο)
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρωταγωνιστής του “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” μίλησε, μέσα σε όλα, για την ενασχόληση του με την φωτογραφία αλλά και την πρώην σύντροφο του, Μαίρη Συνατσάκη.
“Βεβαίως και έχω φωτογραφήσει σύντροφο μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1. “Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία. Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μην συνδεθείς και με τον άνθρωπο σου”.
“Έχω ένα πορτοφόλιο με φωτογραφικό υλικό αρκετά μεγάλο. Εδώ
Διαβάστε το στο pronews.grΣπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου
Τα τρυφερά λόγια για την πρώην σύντροφό του...
Διαβάστε το στο news.grΣπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου στη φωτογραφία
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκπομπή «The 2Night Show» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η πρώην σύντροφος του, Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε η μούσα του στη φωτογραφία.
Δείτε όσα είπε ο γοητευτικός ηθοποιός
Διαβάστε το στο entertv.grΣπύρος Χατζηαγγελάκης: Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ο γνωστός φωτογράφος και ηθοποιός μίλησε για την Μαίρη Συνατσάκη τονίζοντας ότι ήταν η καλλιτεχνική του μούσα.
Διαβάστε το στο pagenews.gr