Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός»

08:06 - 13/04/2021

O ηθοποιός Λευτέρης Γκιωνάκης, σε μια κατάθεση ψυχής στην ΟΝ time και την Σάσα Σταμάτη, δηλώνει: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός». […] The post Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Γκιωνάκης: Εδώ και ένα χρόνο είμαι καθαρός - Έπινα 3 γραμμάρια κοκαΐνη την ημέρα

Ο εγγονός του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη αποκαλύπτει πως κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός» – Συγκλονίζει ο εγγονός του αείμνηστου κωμικού

Είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός και εγγονός ενός από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα, του αείμνηστου, Γιάννη Γκιωνάκη.  O Λευτέρης Γκιωνάκης, μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα OnTime για πρώτη φορά για την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ο γιος της Πωλίνας Γκιωνάκη, έχασε τη γη κάτω από ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός» – Συγκλονίζει ο εγγονός του αείμνηστου κωμικού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Γκιωνάκη: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός. Έπινα 3 γραμμάρια κοκαΐνη την ημέρα»

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο ηθοποιός και αγαπημένος εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη...

Διαβάστε το στο Zougla

Λευτέρης Γκιωνάκης : Έπινα 3 γραμμάρια κοκαΐνη την ημέρα – Εδώ και ένα χρόνο είμαι καθαρός

Είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός και εγγονός ενός από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα, του αείμνηστου, Γιάννη Γκιωνάκη

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση του Λευτέρη Γκιωνάκη: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός. Έπινα 3 γραμμάρια κοκαΐνη την ημέρα»

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη παραχωρησε ο ηθοποιός και αγαπημένος εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός»

Ο ίδιος εξηγεί πώς μπήκε στον εφιάλτη αλλά και πώς κατόρθωσε να ξαναβρεί το δρόμο του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός» – Συγκλονίζει ο εγγονός του αείμνηστου κωμικού

Είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός και εγγονός ενός από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα, του αείμνηστου, Γιάννη Γκιωνάκη. O Λευτέρης Γκιωνάκης, μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα OnTime για πρώτη φορά για την εμπλοκή του με τα ναρκωτικά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Ο γιος της Πωλίνας Γκιωνάκη, έχασε τη γη κάτω από […] The post Λευτέρης Γκιωνάκης: «Είμαι έναν χρόνο καθαρός» – Συγκλονίζει ο εγγονός του αείμνηστου κωμικού appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο