«Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου»
13:30 - 13/04/2021
Στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μέγκι Ντρίο, κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις για τον ρατσισμό που έχει βιώσει από […]
The post «Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέγκι Ντρίο: Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου
«Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι είμαι κακάσχημη και ότι είμαι βρωμοαλβανίδα και ότι δεν μου άξιζε η επιτυχία», είπε η Μέγκι Ντρίο.
Διαβάστε το στο Μέγκι Ντρίο: Έδωσα την Γ’ Λυκείου μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου
by elisavet13/04/2021 19:5913/04/2021 20:107 Στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μέγκι Ντρίο. «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μέγκι Ντρίο: Έδωσα την Γ’ Λυκείου μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου
Διαβάστε το στο spoilersΜέγκι Ντρίο: "Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου" (video)
"Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι είμαι κακάσχημη και ότι είμαι βρωμοαλβανίδα και ότι δεν μου άξιζε η επιτυχία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr