«Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου»

13:30 - 13/04/2021

Στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μέγκι Ντρίο, κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις για τον ρατσισμό που έχει βιώσει από […] The post «Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέγκι Ντρίο: Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου

«Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι είμαι κακάσχημη και ότι είμαι βρωμοαλβανίδα και ότι δεν μου άξιζε η επιτυχία», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Διαβάστε το στο

Μέγκι Ντρίο: Έδωσα την Γ’ Λυκείου μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου

by elisavet13/04/2021 19:5913/04/2021 20:107 Στο «Πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Μέγκι Ντρίο. «Η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση. Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μέγκι Ντρίο: Έδωσα την Γ’ Λυκείου μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου

Διαβάστε το στο spoilers

Μέγκι Ντρίο: "Την Γ΄ Λυκείου την έκανα μέσω ίντερνετ γιατί πάντα έλεγαν κάτι για την καταγωγή μου" (video)

"Μου έχουν στείλει μηνύματα ότι είμαι κακάσχημη και ότι είμαι βρωμοαλβανίδα και ότι δεν μου άξιζε η επιτυχία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο