Επικοινωνία Μπάιντεν – Πούτιν: Ο Αμερικανός Πρόεδρος πρότεινε σύνοδο κορυφής «σε τρίτη χώρα»

19:13 - 13/04/2021

Τη διεξαγωγή μιας συνόδου κορυφής σε τρίτη χώρα πρότεινε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επικοινωνία Μπάιντεν-Πούτιν: Συνάντηση σε ουδέτερο έδαφος πρότεινε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

Την πρώτη τους τηλεφωνική επαφή, μετά την ανταλλαγή «φιλοφρονήσεων» πριν μερικές εβδομάδες, είχαν την Τρίτη οι Τζο Μπάιντεν και Βλαντιμίρ Πούτιν. Στη διάρκειά της, ο Μπάιντεν εξέφρασε τις ανησυχίες του για την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα ουκρανικά σύνορα και παρότρυνε τον Ρώσο ομόλογό του να προωθήσει την αποκλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί. Σύμφωνα […] The post Επικοινωνία Μπάιντεν-Πούτιν: Συνάντηση σε ουδέτερο έδαφος πρότεινε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Επικοινωνία Μπάιντεν-Πούτιν: Στο τραπέζι πρόταση για συνάντηση κορυφής

Την πρώτη τους τηλεφωνική επαφή, μετά την ανταλλαγή «φιλοφρονήσεων» πριν μερικές εβδομάδες, είχαν την Τρίτη οι Τζο Μπάιντεν και Βλαντιμίρ Πούτιν. Στη διάρκειά της, ο Μπάιντεν εξέφρασε τις ανησυχίες του για την ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα ουκρανικά σύνορα και παρότρυνε τον Ρώσο ομόλογό του να προωθήσει την αποκλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί. Σύμφωνα […] The post Επικοινωνία Μπάιντεν-Πούτιν: Στο τραπέζι πρόταση για συνάντηση κορυφής first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό