Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω»

09:03 - 14/04/2021

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα, εξομολογείται […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να βοηθήσω το παιδί μου»

Συγκλονιστική κατάθερση ψυχής από την γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει για την οικογένειά της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της αλλά και για την απώλεια του πατέρα της. Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή παριουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα. Η περιγραφή της για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να βοηθήσω το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο…»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου της και τον αγώνα που έδωσε για να το ξεπεράσει.

Διαβάστε το στο

Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα, εξομολογείται για όλα. Η ίδια συγκλονίζει με την περιγραφή της για τον μεγάλο αγώνα που έδωσε μαζί με τον γιο της, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας του. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συγκινεί με όσα λέει… Οι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να βοηθήσω το παιδί μου»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου : «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο…»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το πρόβλημα υγείας του γιου της και τον αγώνα που έδωσε για να το ξεπεράσει.

Διαβάστε το στο to10.gr

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να βοηθήσω το παιδί μου»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό Hello! και τον Γιάννη Βίτσα. Η περιγραφή της για... The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, δεν ήξερα πώς να βοηθήσω το παιδί μου» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο