«Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»
11:54 - 14/04/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Πανταζής, ενόψει και της μουσικής βραδιάς που έχει […]
The post «Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Λευτέρης Πανταζής για τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου – «Έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»
«Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες», λέει ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Λευτέρης Πανταζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου. «Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Λευτέρης Πανταζής για τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου – «Έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω» (vid)
«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Το 1990 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛευτέρης Πανταζής: Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου
Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής ενόψει και της μουσικής βραδιάς που έχει ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega». Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λευτέρης Πανταζής: Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου
Διαβάστε το στο spoilersΠανταζής: «Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»
Η αποκάλυψη για τη σχέη τους
Διαβάστε το στο ekriti.gr