Έντονος καβγάς on air Βούλτεψη και Τζάκρη για την ψήφο των αποδήμων
12:33 - 14/04/2021
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. «Καθόλου δε νιώθω ότι με έχει “αδειάσει” το κόμμα μου. Ο νόμος της ΝΔ για την ψήφο των αποδήμων, δεν αρέσει στους απόδημους Έλληνες γιατί […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγρια κόντρα της Βούλτεψη με Τζάκρη - Στο επίκεντρο η ψήφος των αποδήμων - ΒΙΝΤΕΟ
Άναψαν τα αίματα στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, με την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, σχετικά με το θέμα της ψήφου των αποδήμων.
Διαβάστε το στο real.grΚόντρα Βούλτεψη – Τζάκρη στον «αέρα» για την ψήφο των αποδήμων
Τα «ξίφη» τους διασταύρωσαν Σοφία Βούλτεψη και Θεοδώρα Τζάκρη με φόντο την ψήφο των αποδήμων. «Δεν κλέβω εκκλησίες», είπε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, «δεν με άδειασε το κόμμα μου» απάντησε η αναπληρώτρια Τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού και Εξωτερικού Εμπορίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρόσφατες δηλώσεις της.Καλεσμένοι στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη και η αναπληρώτρια Τομεάρχης Απόδημου Ελληνισμού και Εξωτερικού Εμπορίου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με το θέμα της ψήφου των αποδήμων
«Καθόλου δε νιώθω ότι με έχει “αδειάσει” το κόμμα μου. Ο νόμος της ΝΔ για την ψήφο των αποδήμων, δεν αρέσει στους απόδημους Έλληνες γιατί με του
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr