Η Βίκυ Χατζηβασιλείου “καρφώνει” τον “τέταρτο” Alpha αλλά ο Γιώργος Λιάγκας έχει αντιρρήσεις
15:12 - 06/12/2019
Την Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε ο Αρτ από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και η κουβέντα δεν άργησε να […]
The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου “καρφώνει” τον “τέταρτο” Alpha αλλά ο Γιώργος Λιάγκας έχει αντιρρήσεις appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου "ρίχνει τα βέλη της" στον ALPHA και ο Λιάγκας έχει τις αντιρρήσεις του
Στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με τη συζήτηση να πηγαίνει στον ALPHA και τη διακοπή της συνεργασίας τους.
«Το 2019 μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία το Πάμε Πακέτο που έκλεισε με εξαιρετική επιτυχία, με πολύ υψηλά νούμερα και από την άλλη το σταμάτημα αυτής της εκπομπής. Κλείνουν οι κύκλοι για να ανοίξουν καινούριοι. Ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με πιο ξεκάθαρη θέση. Εγώ τελείωσα με τον Alpha, προχωράω στο Vita -έχω κάνει το Vicky’s Vita. Ότι με ζητάει ο κόσμος και με θέλει στην τηλεόραση, ας τα ακούει ο Alpha. Καταγράφω μια κατάσταση και λέω ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ που από πρώτο κανάλι που ήταν, έγινε τέταρτο. Όχι φυσικά εξαιτίας της αποχώ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ Βίκυ Χατζηβασιλείου “καρφώνει” ξανά τον “τέταρτο” Alpha!
Την Βίκυ Χατζηβασιλείου συνάντησε ο Αρτ από την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στον Alpha και το άδοξο τέλος της πολυετούς συνεργασίας τους. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να “καρφώσει” το κανάλι, σημειώνοντας ότι φέτος είναι τέταρτο σε τηλεθέαση. “Το 2019 μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία […]
Διαβάστε το στο irafina.gr