Κοινή επιστολή των Περιφερειαρχών Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας στον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον πρόσφατο παγετό

18:09 - 14/04/2021

Κοινή επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και οι Περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ζητώντας ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο έκτακτης ενίσχυσης των πληγέντων από τα πρόσφατα φαινόμενα παγετού σε περιοχές των τριών Περιφερειών. Τα αιτήματα των τριών Περιφερειαρχών είναι βασισμένα σε ... The post Κοινή επιστολή των Περιφερειαρχών Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας στον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον πρόσφατο παγετό appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστολή των Περιφερειαρχών Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας στον πρωθυπουργό για τις καταστροφές από τον παγετό

Ολοκληρωμένο πλαίσιο έκτακτης ενίσχυσης των πληγέντων από τα πρόσφατα φαινόμενα παγετού σε περιοχές των τριών Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας ζητούν, με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, οι Περιφερειάρχες Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιώργος Κασαπίδης και Κώστας Αγοραστός, αντίστοιχα.

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)