Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ-ΒΙΝΤΕΟ
00:09 - 15/04/2021
Σύμφωνα με τον γιατρό Δημήτρη Γάκη πρέπει να εμβολιαστούν μόνο τα παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας. «Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εγκρίνει κι εμείς το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 12-15 ετών» δήλωσε πριν μερικές μέρες η Παιδίατρος και Λοιμωξιολόγος Βάνα Παπαευαγγέλου, ανακοινώνοντας στην ουσία ότι...
The post Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ-ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ (video)
«Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εγκρίνει κι εμείς το εμβόλιο της [...]
The post «Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ (video) appeared first on Triklopodia.
Διαβάστε το στο «Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ
«Απαράδεκτο και φασιστικό το εμβόλιο στα παιδιά» λέει ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Σύμφωνα με τον γιατρό Δημήτρη Γάκη πρέπει να εμβολιαστούν μόνο τα παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας «Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουμε εγκρίνει κι εμείς το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 12-15 ετών» δήλωσε πριν μερικές μέρες η Παιδίατρος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr