Κατερίνα Γερονικολού: «Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν»
00:21 - 15/04/2021
Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη απόψε στο The 2Night Show και τοποθετήθηκε για το ελληνικό #Me Too αλλά και το […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: «Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν
Για το ελληνικό #Me Too αλλά και το πως θεωρεί ότι αντιδρούν ορισμένοι άνθρωποι, έχοντας στα χέρια τους εξουσία, μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Η ηθοποιός ανέφερε για την Ζέτα Δούκα αλλά και για την εξομολόγηση που έκανε η ίδια μέσω των social media: «Νιώθω ότι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓερονικολού: Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν
Η ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού, τοποθετήθηκε για το ελληνικό #Metoo, αλλά και στην καταγγελία που είχε προχωρήσει και η ίδια. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γερονικολού: Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν
Διαβάστε το στο spoilersΓερονικολού: «Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν» (vid)
Η ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού, τοποθετήθηκε για το ελληνικό #Metoo, αλλά και στην καταγγελία που είχε προχωρήσει και η ίδια.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΚατερίνα Γερονικολού: Ποια της θυμίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2Night Show» και αποκάλυψε ποιο πρόσωπο της θυμίζει ο παρουσιαστής.Δεν πίστευε στ’ αυτιά αυτό που άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο χθεσινό «The 2Night Show».
Μιλώντας με την Κατερίνα Γερονικολού, ο παρουσιαστής την ρώτησε για τις μαγειρικές επιδόσεις της στην διάρκεια της καραντίνας.
«Μου θυμίζεις τη μαμά του (του Γιάννη Τσιμιτσέλη)» του απάντησε η ηθοποιός . «Μείναμε δέκα μέρες στο ίδιο σπίτι. Ενώ με λατρεύει, με αγαπάει, με εκτιμάει, όταν ο γιος της μαγείρευε για να φάμε όλοι μαζί, ένιωθε ένα σφίξιμο. Δεν της άρεσε. “Θα σου μάθω εγώ να μαγειρεύεις” μου έλεγε. “Μα δεν θέλω. Μια χαρά είμαστε έτσι” της έλεγα.
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓερονικολού: «Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν»
Κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη
Διαβάστε το στο ekriti.grΚατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ η Κατερίνα Γερονικού η οποία μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το ελληνικό «#Me Too» αλλά και πόσο την άγγιξε η κίνηση της Ζέτας Δούκα να μιλήσει άσχημη συμπεριφορά που βίωνε στην σκηνή. Η ηθοποιός μιλώντας για την Ζέτα Δούκα αλλά και για την εξομολόγηση που έκανε η […]
Διαβάστε το στο dete.grΚατερίνα Γερονικολού: Το μυστήριο με το δαχτυλίδι και τα παράπονα του Τσιμιτσέλη
Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Nigh Show”. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την εξομολόγηση που...
The post Κατερίνα Γερονικολού: Το μυστήριο με το δαχτυλίδι και τα παράπονα του Τσιμιτσέλη appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr