Ο Νεϊμάρ θέλει να αλλάξει επάγγελμα!

10:34 - 15/04/2021

Ο Βραζιλιάνος στράικερ εξέφρασε την επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το πόκερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέλει να αλλάξει επάγγελμα ο Νεϊμάρ!

Θέλει να αλλάξει επάγγελμα ο Νεϊμάρ! 15/04/2021 Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Όμως, έχει ένα κρυφό όνειρο. Να διαπρέψει και αλλού, όχι σε ένα σπορ. Ο 29χρονος διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάθος με το πόκερ και εξέφρασε δημόσια την επιθυμία να ασχοληθεί ανοιχτά με αυτό, όταν θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο! Ο Νεϊμάρ τόνισε πως όταν έχει χρόνο, θα ταξιδέψει παντού για να παίξει πόκερ: «Θέλω να γίνω ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ. Είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο. Νιώθω πολύ άνετα και νομίζω ότι μετά το ποδόσφαιρο θα μπορώ να παίζω σε τουρνουά, να ταξιδεύω για να παίξω

Διαβάστε το στο filathlos.gr

«Ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

«Ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ» 15/04/2021 Σίγουροι πως ο Μάικλ Κρμέντσικ έχει πάρει την οριστική απόφαση να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, φορώντας την «ασπρόμαυρη» φανέλα είναι οι Βέλγοι. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο σέντερ φορ του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει κάνει ήδη γνωστή την πρόθεση του, η οποία φέρεται να είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Βέλγιο και στην Κλαμπ Μπριζ. Ο Τσέχος επιθετικός βλέπει τον ΠΑΟΚ ως ένα restart στην καριέρα του και πιστεύει πως στη Θεσσαλονίκη θα καταφέρει να βρει και πάλι τα… πατήματα του. Η Κλαμπ Μπριζ από την πλευρά της είναι γνωστό πως δεν θα πουλήσει εύκολα τον

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)