Θεσσαλονίκη: Τηλεκπαίδευση μετά την κατάληψη παρωδία – Η απόφαση μετά την ένταση στο ΓΕΛ Ευόσμου (video)

11:36 - 15/04/2021

Διαδικτυακά γίνονται σήμερα τα μαθήματα στο 1ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου, όπου νωρίς το πρωί ομάδα ατόμων επιχείρησε να κάνει κατάληψη στο σχολείο, σε συνέχεια της έντασης που επικράτησε χθες από οικείους μαθητή, ο οποίος αρνείται να υποβληθεί σε selt- test και για τον λόγο αυτό δεν του επιτρέπεται η είσοδος στην τάξη. Μαθητές που ήθελαν ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Τηλεκπαίδευση μετά την κατάληψη παρωδία – Η απόφαση μετά την ένταση στο ΓΕΛ Ευόσμου (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σίσσυ Χρηστίδου: «Την καταλαβαίνω την Ιωάννα Τούνη, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση και επέλεξα τον δρόμο της δικαιοσύνης»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου

Εξαρτημένη από τα ευρωπαϊκά κονδύλια η ελληνική οικονομία – Απαιτείται διετές ράλι μεταρρυθμίσεων και επενδύσεων

Ο Βιν Ντίζελ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχει γραφτεί ρόλος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Fast & Furious 11»

Δημήτρης Παπανώτας: «Θα κινούμαι νομικά απέναντι σε όσους βάζουν λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει»

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος κι η Μαρουσώ προχωρούν το σχέδιο που έχουν στήσει για να παγιδέψουν τον Μανώλη