Δούμας: «Δεν πειράζουμε καρφί στην Τούμπα μέχρι το Προεδρικό Διάταγμα»

14:36 - 15/04/2021

Δούμας: «Δεν πειράζουμε καρφί στην Τούμπα μέχρι το Προεδρικό Διάταγμα» 15/04/2021 Ο αρχιτέκτων-μηχανικός του έργου της Νέας Τούμπας, Τάκης Δούμας, μίλησε στον ραδιοφωνικό «αέρα» της Θεσσαλονίκης στον απόηχο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφορικά με τις συνθήκες και την ενδεχόμενη μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει απερίσκεπτα να πάει στο Καυτανζόγλειο. Δεν ξέρω κάτι για το Καυτανζόγλειο, δεν είναι της αρμοδιότητάς μου». Για το πότε θα ωριμάσουν οι συνθήκες της νέας Τούμπας, ώστε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι πρώτη προϋπόθεση είναι 

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δούμας: «Δεν θα κατεδαφίσει το γήπεδο ο ΠΑΟΚ χωρίς το Προεδρικό Διάταγμα»

Ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για τη «Νέα Τούμπα», αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, αναφέρθηκε εκ νέου στην πορεία των γραφειοκρατικών ζητημάτων, που αφορούν το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο

ΠΑΟΚ: «Ούτε καρφί στην Τούμπα πριν το Προεδρικό Διάταγμα» (photos)

ΠΑΟΚ: Ο αρχιτέκτων Τάκης Δούμας μίλησε για τη Νέα Τούμπα.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Δούμας : «Δεν πειράζεις καρφί στην Τούμπα αν δεν εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα»

Ο αρχιτέκτων-μηχανικός του έργου της Νέας Τούμπας μίλησε για την ενδεχόμενη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο αλλά και για το κλειδί για το νέο γήπεδο.

Διαβάστε το στο to10.gr

«Δεν θα πειράξουμε… καρφί από την Τούμπα, μέχρι το προεδρικό διάταγμα»

Για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας τοποθετήθηκε ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας, στον απόηχο της σημερινής Γενικής Συνέλευσης, υπογραμμίζοντας ότι δεν αναμένεται να γίνει τίποτα πριν την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis: Για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει απερίσκεπτα να πάει στο Καυτανζόγλειο. Δεν ξέρω κάτι […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)