Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: “Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο χωρίς…”
17:32 - 15/04/2021
Mε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε ο Βασίλης Ζούλιας να εκφράσει
To άρθρο Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: “Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο χωρίς…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πένθος για τον Βασίλη Ζούλια: Η φίλη μου πέθανε μόνη της εξαιτίας του κορωνοϊού
Ακόμη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που δεν επιτρέπεται σε περισσότερα από 9 άτομα να βρεθούν στην κηδεία της
Διαβάστε το στο Πένθος για τον Βασίλη Ζούλια: Η φίλη του πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο
Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας για τη φίλη του που «έφυγε» μόνη της σε ένα νοσοκομείο χωρίς να έχει έναν δικό της άνθρωπο στο πλευρό της. Ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις του για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού αλλά και στα νέα […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔύσκολες ώρες για τον Βασίλη Ζούλια: "Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο" εξαιτίας του κορονοϊού
Ο Βασίλης Ζούλιας εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τη φίλη του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: “Η φίλη μου πέθανε μόνη της, από κορονοϊό, σε ένα νοσοκομείο χωρίς…”
Mε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε ο Βασίλης Ζούλιας να εκφράσει τα βαθιά θλίψη και τον πόνο που νιώθει για τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως μια πολύ καλή του φίλη, η Πέρσα όπως αναφέρει ότι ήταν το όνομά της, έφυγε από τη ζωή. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυντετριμμένος ο Βασίλης Ζούλιας : «Η φίλη μου πέθανε μονή της χωρίς να μπορεί να την δει κάνεις»
Το συγκινητικό μήνυμα του σχεδιαστή για τον χαμό της φίλης του εξαιτίας του κορωνοϊού.
Διαβάστε το στο to10.grΠένθος για τον Βασίλη Ζούλια: Η φίλη μου πέθανε μόνη της εξαιτίας του κορωνοϊού
O Βασίλης Ζούλιας με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τον πόνο που νιώθει για τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως μια πολύ καλή του φίλη έφυγε από τη ζωή. Ο Βασίλης Ζούλιας στην ανάρτησή του αναφέρει πως η φίλη […]
Διαβάστε το στο dete.gr