Χάρης Ρώμας: «Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για πέντε χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει»
02:39 - 17/04/2021
Στο After Dark ήταν καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να […]
The post Χάρης Ρώμας: «Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για πέντε χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρώμας: Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για 5 χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει
Η νέα σειρά και το εξομολογητήριο
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: «Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για πέντε χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει»
Καλεσμένος στο After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του...
Διαβάστε το στο ZouglaΧάρης Ρώμας: «Mίλησα μετά από χρόνια με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει»
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός κι ότι αυτό ήταν αποτρεπτικό για την σχέση με τον πατέρα του
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα: «Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για πέντε χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει»
Καλεσμένος στο After Dark ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για την σχέση με τον πατέρα του.
«Οι δικοί μου γονείς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧάρης Ρώμας: «Δεν μιλούσα με τον πατέρα μου για πέντε χρόνια, μιλήσαμε λίγο πριν πεθάνει επειδή έγινε ηθοποιός» (vid)
«Οι δικοί μου γονείς ήταν κάθετοι, μου έλεγαν αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός γίνε μόνος σου. Δούλεψα μπάρμαν και σερβιτόρος κι επιβίωσα ολομόναχος. Έκανα να μιλήσω με τον πατέρα μου πέντε χρόνια για να μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε λίγο πριν πεθάνει. Το κατάλαβε γιατί έπρεπε να αποχαιρετιστούμε. Δούλευα σε μπαρ και κοιμάμουν μέχρι σήμερα μόνο 4 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧάρης Ρώμας: «Mίλησα μετά από χρόνια με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει»
Στο After Dark βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (16/4) ο Χάρης Ρώμας παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης όπου μίλησε για όλους και για όλα. Στην συνέντευξή του με τον Θέμη Γεωργαντά ο Χάρης Ρώμας μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός κι ότι αυτό ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧάρης Ρώμας: «Δεν μιλούσα στον πατέρα μου, αλλά αποχαιρετιστήκαμε λίγο πριν πεθάνει»
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το γεγονός ότι οι γονείς του δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός και αυτό ήταν αποτρεπτικό για την σχέση με τον πατέρα του.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΧάρης Ρώμας: "Μίλησα ξανά με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει" (video)
"Οι δικοί μου γονείς ήταν κάθετοι, μου έλεγαν αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός γίνε μόνος σου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr