#Χάρης Ρώμας

Χάρης Ρώμας: Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος και απέβαλε, αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες

empisteutiko.gr
«Εμένα που είμαι ο βιολογικός, τον σύζυγο της μητέρας του και αυτόν που πιθανώς αποκαλείς θείο» δήλωσε ο ηθοποιός Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών στο «Πρωινό» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου. Επίσης, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος και τελικά απέβαλε. Γι’ αυτόν, αν δεν […] The post Χάρης Ρώμας: Η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος και απέβαλε, αν δεν είχε αποβάλει, το παιδί αυτό τώρα θα είχε τρεις πατεράδες appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 22/02/2024

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Υπήρξα παντρεμένος, η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος και απέβαλε»

tlife.gr
Στο «Πρωινό» μίλησε ο Χάρης Ρώμας με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων To άρθρο Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψη «βόμβα»! «Υπήρξα παντρεμένος, η σύζυγός μου είχε μείνει έγκυος και απέβαλε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 22/02/2024

Χάρης Ρώμας για Πάνο Βλάχο: Δεν γίνεται και καμιά επανάσταση με το να λες να βάλεις στο σακί τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε

Newsbeast.gr
Για τον χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή έναν στίχο τραγουδιού του Πάνου Βλάχου ο οποίος αναφερόταν στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε. «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ανέφερε ο επίμαχος στίχος και υπήρξαν φωνές οι οποίες ανέφεραν πως ο ηθοποιός και τραγουδιστής παρακινεί σε βία. Το βράδυ της Δευτέρας (19/02), οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Χάρη Ρώμα και τον ρώτησαν για τον Πάνο Βλάχο και το επίμαχο τραγούδι. «Δεν πιστεύω στη λογοκρισία! Αισθάνεται και αυτός πιθανώς ότι μπορεί να αντιπροσωπεύει και λίγο το αντισυστημικό στοιχείο. Στην πραγματικότητα και αυτός είναι ένα μέρος του συστήματος, για να λέμε τα πράγματα με το όνο
00:00 21/02/2024

Χάρης Ρώμας: «Ο Πάνος Βλάχος είναι μέρος του συστήματος»

zappit.gr
Για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τον Πάνο Βλάχο, απάντησε ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός τόνισε […] The post Χάρης Ρώμας: «Ο Πάνος Βλάχος είναι μέρος του συστήματος» appeared first on Zappit.
09:00 20/02/2024

Ενοχλημένος ο Χάρης Ρώμας με την Κατερίνα Καινούργιου για τον Κούγια: «Αυτή την εικόνα γιατί τη βγάζετε; Πόσο χρήσιμο είναι αυτό;»

thecaller.gr
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε το πρωινό της Παρασκευής (16/2) ο Χάρης Ρώμας.Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε το πρωινό της Παρασκευής (16/2) ο Χάρης Ρώμας.Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος κλήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινοβραδινή υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η ανεκδιήγητη φραστική επίθεση του Αλέξη Κούγια προς τον Γιώργο Λιάγκα νωρίτερα σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1. «Πριν στήσουμε […]
09:00 17/02/2024

Ρώμας για Σεργουλόπουλο: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η μερίδα γονιών»

paraskhnio.gr
Ο Χάρης Ρώμας μίλησε  στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον Αλέξη Μίχα για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ρώμας για Σεργουλόπουλο: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η μερίδα γονιών» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 06/01/2024

Χάρης Ρώμας: Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη

Newsit
Για το κλίμα στα γυρίσματα της, θρυλικής πια, σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ο Χάρης Ρώμας. «Στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας για τη σειρά όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Ελένη Ράντου και υπέγραφε το σενάριο μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.   ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Ρώμας: Στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήμασταν σαν μια ατέλειωτη πενταήμερη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 28/12/2023

Χάρης Ρώμας: «Είχαμε δισταγμό για το αν…» – Τι αποκάλυψε για το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

neolaia.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το φινάλε της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης».
13:46 28/12/2023

Χάρης Ρώμας: «Με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς, είχα και επιτυχία ερωτική και ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος»

zappit.gr
Στην κάμερα της εκπομπής Break του ΣΚΑΪ μίλησε ο Χάρης Ρώμας, το μεσημέρι της Κυριακής, γυρνώντας στις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες. […] The post Χάρης Ρώμας: «Με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς, είχα και επιτυχία ερωτική και ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος» appeared first on Zappit.
17:00 03/12/2023

«Κόλαφος» ο Χάρης Ρώμας: «Οι άνθρωποι είναι χοντρόπετσοι, σκέφτονται καρέκλα και εξουσία»

zappit.gr
Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» […] The post «Κόλαφος» ο Χάρης Ρώμας: «Οι άνθρωποι είναι χοντρόπετσοι, σκέφτονται καρέκλα και εξουσία» appeared first on Zappit.
20:00 12/11/2023

Χάρης Ρώμας: Πρεμιέρα με πλήθος ηθοποιών για την παράστασή «Το Πηρούνι» – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Πρεμιέρα έκανε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου η παράσταση του Χάρη Ρώμα, «Το Πηρούνι» στο  Θέατρο Vault. To άρθρο Χάρης Ρώμας: Πρεμιέρα με πλήθος ηθοποιών για την παράστασή «Το Πηρούνι» – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 31/10/2023

Χάρης Ρώμας για Στέφανο Κασσελάκη: «Έκανε καλό που επέβαλε την προσωπική του ζωή»

tlife.gr
Καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την ήττα To άρθρο Χάρης Ρώμας για Στέφανο Κασσελάκη: «Έκανε καλό που επέβαλε την προσωπική του ζωή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 30/10/2023

Σάλος με την ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιαδη για τον Χάρη Ρωμά

olympia.gr
Σε ανάρτηση του ο Αδωνις Γεωργιαδης αναφερει για τον γνωστό ηθοποιό και υποψήφιο δημαρχο στο Χαλανδρι που ηρθε τρίτος: Ο κ. Χάρης Ρώμας επικεφαλής του Συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φώς» που προχθές έλαβε το 15% των ψήφων αποφάσισε για την προσεχή δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών να υποστηρίξει τον Συνδυασμό «Αγαπάμε το Χαλάνδρι» της κα Κρίστη […] Σάλος με την ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιαδη για τον Χάρη Ρωμά - olympia
08:28 11/10/2023

Χάρης Ρώμας: «Με ρωτάνε με τρόπο προσβλητικό, είναι όμως τιμή που με προλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης»

zappit.gr
Λίγες ώρες πριν βρεθεί στη μάχη του σταυρού, σαν υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην Μαρία Σαράφογλου και την […] The post Χάρης Ρώμας: «Με ρωτάνε με τρόπο προσβλητικό, είναι όμως τιμή που με προλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης» appeared first on Zappit.
00:00 07/10/2023

Μάκης Καπάτος: Γιατί ο Χάρης Ρώμας θα είναι χαρισματικός δήμαρχος στο Χαλάνδρι

okmag.gr
Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ασχολείται με τα κοινά τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε ότι θα κατέβει ως δήμαρχος στο Χαλάνδρι. «Χαλάνδρι στο φως» είναι ο συνδυασμός του Χάρη Ρώμα και ο Μάκης Καπάτος βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει για το έργο του, και μέσα από τα social media του έχει ανακοινώσει σε ότι θα κατέβει ως υποψήφιος […] The post Μάκης Καπάτος: Γιατί ο Χάρης Ρώμας θα είναι χαρισματικός δήμαρχος στο Χαλάνδρι appeared first on OK! Magazine.
19:58 21/09/2023

Χάρης Ρώμας: «Υπήρχε μια άρνηση προς το πρόσωπο μου για την οποία, μέσα μου, γελάω»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στην Φαίη Σκροδά και στο πλατό του Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. […] The post Χάρης Ρώμας: «Υπήρχε μια άρνηση προς το πρόσωπο μου για την οποία, μέσα μου, γελάω» appeared first on Zappit.
19:00 14/09/2023

Ο Χάρης Ρώμας κάνει τον… Κατακουζηνό σε σποτάκι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

eleftherostypos.gr
Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετωπίζει τον προεκλογικό αγώνα ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος ανήρτησε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ως «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός». Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο, όπου παραγγέλνει καφέ και ρωτάει τη σερβιτόρα αν θα τον ψηφίσει. Η ίδια απαντά «όχι». Ο… «Κωνσταντίνος Κατακουζηνός» όμως δεν πτοείται και λέει […] Το άρθρο Ο Χάρης Ρώμας κάνει τον… Κατακουζηνό σε σποτάκι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 13/09/2023

Χάρης Ρώμας: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Επίδαυρο»

zappit.gr
Στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, θα βρεθεί ο Χάρης Ρώμας και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης […] The post Χάρης Ρώμας: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Επίδαυρο» appeared first on Zappit.
23:00 19/08/2023

Χάρης Ρώμας: «Ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, το έζησα πρόσφατα»

zappit.gr
Ο Χάρης Ρώμας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την […] The post Χάρης Ρώμας: «Ένα από τα χειρότερα κομμάτια της ζωής, το έζησα πρόσφατα» appeared first on Zappit.
00:00 19/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load