Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: 'Μας ενδιαφέρει μέσα στην Εκκλησία να μην πάρει τον ιό κανένας'

14:41 - 20/04/2021

Τη βεβαιότητα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει την προσωπική του άποψη όσον αφορά τις Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, προτού πάρει απόφαση το Υπουργικό Συμβούλιο, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ. Ερωτηθείς αν έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή αν έχει επικοινωνήσει με την Κυβέρνηση για το θέμα του εκκλησιασμού κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «είμαι σίγουρος ότι προτού πάρει απόφαση το Υπουργικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος, όπως κάνει μέχρι σήμερα, θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου πει τη δική του άποψη επί του θέματος και θα του πω και την προσωπική μου άποψη». Σε ερώτηση για την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτο

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κύπρου Χρυσόστομος: Μας ενδιαφέρει μέσα στην Εκκλησία να μην πάρει τον ιό κανένας

ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Τη βεβαιότητα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει την προσωπική του άποψη όσον αφορά τις Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, προτού πάρει απόφαση το Υπουργικό Συμβούλιο, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ. Ερωτηθείς αν έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή αν έχει επικοινωνήσει με την Κυβέρνηση για το θέμα του […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ”Μας ενδιαφέρει μέσα στην Εκκλησία να μην πάρει τον ιό κανένας”

Τη βεβαιότητα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει την προσωπική του άποψη όσον αφορά τις Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας, προτού πάρει απόφαση το Υπουργικό Συμβούλιο, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ. Το άρθρο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: ”Μας ενδιαφέρει μέσα στην Εκκλησία να μην πάρει τον ιό κανένας” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)