Ησαΐας Ματιάμπα: «Αν μου ανακοινώσει ο γιος μου ότι είναι ομοφυλόφιλος δεν θα με απασχολήσει καθόλου»
10:35 - 21/04/2021
Ο Ησαΐας Ματιάμπα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό HELLO! και τον Σάββα Μπίτζα, μιλά […]
The post Ησαΐας Ματιάμπα: «Αν μου ανακοινώσει ο γιος μου ότι είναι ομοφυλόφιλος δεν θα με απασχολήσει καθόλου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ησαΐας Ματιάμπα: Αν μου ανακοινώσει ο γιος μου ότι είναι ομοφυλόφιλος δεν θα με απασχολήσει καθόλου
«Το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι ευτυχισμένος άνθρωπος» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.
Διαβάστε το στο Ησαΐας Ματιάμπα: “Αν μας πει ο γιος μας ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν θα μας απασχολήσει καθόλου”
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα στο περιοδικό HELLO και τον δημοσιογράφο
To άρθρο Ησαΐας Ματιάμπα: “Αν μας πει ο γιος μας ότι είναι ομοφυλόφιλος, δεν θα μας απασχολήσει καθόλου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗσαΐας Ματιάμπα: «Αν μας πει ο γιος μας ότι είναι oμoφυλόφιλoς δεν θα μας απασχολήσει καθόλου»
Ησαΐας Ματιάμπα: «Αν μας πει ο γιος μας ότι είναι oμoφυλόφιλoς δεν θα μας απασχολήσει καθόλου» Ο Ησαΐας Ματιάμπα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό HELLO! και τον Σάββα Μπίτζα, μιλά και για τον γιο του Ηρακλή. «Ο Ηρακλής έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr