«Υπήρξε φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη αλλά το σταμάτησα εγώ»
11:00 - 21/04/2021
Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν παίκτρια του φετινού Survivor. Όμως, οι κουβέντες που έκανε με την παραγωγή του reality στα […]
The post «Υπήρξε φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη αλλά το σταμάτησα εγώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Καρλάκη για Σάκη Κατσούλη: Υπήρξε φλερτ αλλά το σταμάτησα εγώ
Η γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη ξεκαθαρίζει για τη γνωριμία της με τον Σάκη Κατσούλη. Τι λέει για το Survivor και τους υπόλοιπους παίκτες. Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη σε μία συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια μιλάει για η γνωριμία της με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Καρλάκη για Σάκη Κατσούλη: Υπήρξε φλερτ αλλά το σταμάτησα εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Υπήρξε φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη αλλά το σταμάτησα εγώ”
Φέτος, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε ως παίκτρια του Survivor, ωστόσο οι κουβέντες που έκανε
To άρθρο Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Υπήρξε φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη αλλά το σταμάτησα εγώ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Καρλάκη για Σάκη Κατσούλη: Υπήρξε φλερτ αλλά το σταμάτησα εγώ
H τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη σε μία συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια μιλάει για η γνωριμία της με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και την πρόταση που είχε δεχτεί από την παραγωγή του reality. Όπως δηλώνει η ίδια, φέτος, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα […]
Διαβάστε το στο dete.gr