Τάσος Δούσης: “Έπεσα σε ενέδρα Ταλιμπάν και μου είπαν “Κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις!”

01:00 - 23/04/2021

Καλεσμένος στο The 2Night Show το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε ο Τάσος Δούσης. Ο χιλιοταξιδευμένος παρουσιαστής To άρθρο Τάσος Δούσης: “Έπεσα σε ενέδρα Ταλιμπάν και μου είπαν “Κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις!” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Δούσης: Έπεσα σε ενέδρα Ταλιμπάν και μου είπαν «κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις»

«Τότε για κάποιον λάθος λόγο, μείναμε σε ένα αυτοκίνητο. Και έτσι όπως πηγαίναμε έπεσε πάνω μας ένας Αφγανός και λέει “Σταματήστε, παρακάτω σκοτώνουν δημοσιογράφους”» είπε ο Τάσος Δούσης.

Διαβάστε το στο

Τάσος Δούσης: Έπεσα σε ενέδρα των Ταλιμπάν και μου είπαν «κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις»

Η εικονική εκτέλεση από τους Ταλιμπάν που του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή.

Διαβάστε το στο

Τάσος Δούσης: Έπεσα σε ενέδρα των Ταλιμπάν και μου είπαν “κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις” – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις εμπειρίες του από την εποχή που ήταν πολεμικός ανταποκριτής, μίλησε, την Πέμπτη (22/04), ο Τάσος Δούσης Το άρθρο Τάσος Δούσης: Έπεσα σε ενέδρα των Ταλιμπάν και μου είπαν “κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις” – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τάσος Δούσης: «Έπεσα σε ενέδρα των Ταλιμπάν και μου είπαν κάνε την προσευχή σου και πάτησαν τη σκανδάλη» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Τάσος Δούσης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του στη δημοσιογραφία και περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη συγκλονιστική περιπέτεια που έζησε στο Πακιστάν, ως πολεμικός ανταποκριτής, η οποία παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Τάσος Δούσης : «Μου είπαν «κάνε την προσευχή σου θα πεθάνεις» και πάτησαν τη σκανδάλη» (vids)

«Έχω λύσει όλα μου τα προβλήματα και κάνω τη δουλειά μου από κέφι».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της