Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε βίντεο με τα «γειτονάκια» του

03:30 - 23/04/2021

Πλάνα από drone το οποίο προφανώς χειρίζεται ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκειμένου να μας δείξει τα «γειτονάκια» του Πρόκειται για δύο άλογα σε παρακείμενο χωράφι από τον τόπο που πιθανότατα γυρίζεται το MasterChef. Μάλιστα στη λεζάντα αποκάλεσε τα πανέμορφα ζώα «γειτονάκια» και τάγκαρε τον σκηνοθέτη του ριάλιτι, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε στο instagram τα… «γειτονάκια» του (video)

Ένα βίντεο από drone με δύο εντυπωσιακά άλογα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όπως φαίνεται το drone μάλλον το […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Γιάννης Νάστος μας ξεσηκώνει με το «Βασανάκι μου»

Ο Γιάννης Νάστος επιστρέφει δισκογραφικά και είναι έτοιμος να μας ξεσηκώσει με το νέο του τραγούδι. Ο τίτλος του τραγουδιού «Βασανάκι μου» είναι σε στίχους του ίδιου του τραγουδιστή και σε μουσική του Άγγελου Σαρόγλου. Πρόκειται για μια ρούμπα, άκρως ανεβαστική και το μόνο σίγουρο είναι πως θα χορευτεί και θ’ ακουστεί αρκετά αυτό το […] The post Ο Γιάννης Νάστος μας ξεσηκώνει με το «Βασανάκι μου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!