#Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο γήπεδο με τον γιο του – Η χιουμοριστική ανάρτηση

real.gr
Τον ρόλο του μπαμπά απολαμβάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές με τον γιο του, καρπό του έρωτά του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου.
13:09 09/04/2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αυτό είναι το beauty trick που έμαθε από την Ιωάννα Τούνη

govastileto.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για ακόμα μια φορά άφησε τους πάντες άφωνους στο πλατό του MasterChef. Συγκεκριμένα, όταν ο Αλέξανδρος και η Βιβή έφτασαν μπροστά στους κριτές για να παρουσιάσουν το πιάτο τους, ο θείος Λεωνίδας αποκάλυψε ένα trick που έμαθε. Όσο ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούσε για το πιάτο των παικτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να […]
00:00 04/04/2024

Μήπως ο σεφ Κουτσόπουλος στο MasterChef κάνει τις σωστές ερωτήσεις στους παίκτες;

queen.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά την εμπειρία της Φάρμας, έχει καταφέρει να γίνει ο «Λιανός» του MasterChef και οι ατάκες του πυροδοτούν τις κόντρες ανάμεσα στους παίκτες. Περισσότερα...
11:09 03/04/2024

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ατάκα με το μπρόκολο – «Το έδειχνε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok»

tlife.gr
Απολαυστικός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τις ατάκες του στο MasterChef. Στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού, To άρθρο MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ατάκα με το μπρόκολο – «Το έδειχνε η Ιωάννα Τούνη στο Tik Tok» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 03/04/2024

MasterChef 2024: Η απουσία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Ποιος είναι ο λόγος

neolaia.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν απών με τον Σωτήρη Κοντιζά να δίνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις στους παίκτες.
21:46 01/04/2024

MasterChef: «Κάνω και μόνος μου σ@ξ» – Άλαλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

zappit.gr
Μία νέα εβδομάδα δοκιμασιών ξεκίνησε στο MasterChef και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τα συναισθήματα των παικτών τώρα που το παιχνίδι […] The post MasterChef: «Κάνω και μόνος μου σ@ξ» – Άλαλος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος appeared first on Zappit.
22:00 25/03/2024

MasterChef – Απίστευτη ατάκα από Κουτσόπουλο: «Πότε κοπροσκύλιαζες εδώ;»

zappit.gr
Διάθεση για πειράγματα είχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef και το «θύμα» του ήταν ο Χρήστος. Ο chef δεν του […] The post MasterChef – Απίστευτη ατάκα από Κουτσόπουλο: «Πότε κοπροσκύλιαζες εδώ;» appeared first on Zappit.
23:00 13/03/2024

Ο Θάνος Κιούσης δείχνει το χιούμορ του και ως μπαμπάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε μοναδικά

queen.gr
Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο άνθρωπος πίσω από τον Τόνι Σφήνο, για να παίρνει τον γιο του απο το σχολικό, αφού κάθε μέρα μεταμφιέζεται και σε κάτι διαφορετικό.Περισσότερα...
23:09 08/03/2024

MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση

Newsit
Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη στο MasterChef και η αποψινή (27.02.2024) αποχώρηση έφερε δάκρυα και συγκίνηση. Από χθες, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν πως στο εξής τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Μια από τις μεγάλες αλλαγές στο MasterChef είναι ότι πλέον οι δύο αρχηγοί ομάδων δεν βρίσκονται ... Περισσότερα To άρθρο MasterChef 2024: Δάκρυα και συγκίνηση για την αποχώρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 28/02/2024

Θύμα ληστών έπεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Του πήραν χιλιάδες ευρώ

e-daily.gr
Διαρρήκτες εισέβαλαν στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Παλλήνη
14:09 23/02/2024

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

paraskhnio.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπεσε θύμα διάρρηξης  πρόσφατα στο σπίτι όπου μένει με την σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου στην Παλλήνη. Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τη μονοκατοικία του γνωστού σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου και απέσπασαν, σύμφωνα με το T Life, το ποσό των 35.000 ευρώ και ένα Rolex, αξίας 15.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν ο κριτής του Το άρθρο Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 23/02/2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στη μονοκατοικία του – Του πήραν χιλιάδες ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE

tlife.gr
Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς όπως έγινε γνωστό, διαρρήκτες εισέβαλαν στη μονοκατοικία του γνωστού σεφ To άρθρο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στη μονοκατοικία του – Του πήραν χιλιάδες ευρώ και ένα πανάκριβο ρολόι – Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/02/2024

Masterchef – Γεωργία για Κουτσόπουλο: «Αν δεν ήταν παντρεμένος…»

youfly.com
Χαμό προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι ατάκες της Γεωργίας στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef και μετά τις γλύκες στον Πάνο Ιωαννίδη επόμενο «θύμα» της ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. The post Masterchef – Γεωργία για Κουτσόπουλο: «Αν δεν ήταν παντρεμένος…» appeared first on Youfly.
22:58 20/02/2024

MasterChef: Το λάθος που στοίχισε στον Παναγιώτη – «Έριξε» πόρτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

tlife.gr
Νέα δοκιμασία για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef και ο Παναγιώτης έχοντας ξεπεράσει τον χρόνο του στο To άρθρο MasterChef: Το λάθος που στοίχισε στον Παναγιώτη – «Έριξε» πόρτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 13/02/2024

MasterChef – «Πετσόκομμα» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Δεν βλέπεται! Δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ»

zappit.gr
Απογοητευμένος ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef με το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Τάνιας. Η παίκτρια δεν […] The post MasterChef – «Πετσόκομμα» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Δεν βλέπεται! Δεν σε ενδιαφέρει που είσαι εδώ» appeared first on Zappit.
00:00 13/02/2024

MasterChef: Ο Σοφοκλής «πάγωσε» με το κοπλιμέντο του τους κριτές – «Είμαστε παντρεμένοι με παιδιά»

thecaller.gr
Στο πρώτο Mystery Box της εβδομάδας διαγωνίζονται απόψε (5/2) οι δύο ομάδες στο MasterChef. Γκρι και μπορντό μπριγάδα σχημάτισαν ζευγάρια με σκοπό τη συλλογή βαθμών στις μεταξύ τους μαγειρικές μονομαχίες, τα υλικά των οποίων τους ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή. Στο πρώτο Mystery Box της εβδομάδας διαγωνίζονται απόψε (5/2) οι δύο ομάδες στο MasterChef. Γκρι και μπορντό μπριγάδα σχημάτισαν ζευγάρια με σκοπό τη συλλογή βαθμών στις μεταξύ τους μαγειρικές μονομαχίες, τα υλικά των οποίων τους ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τη γνωστή τους «βόλτα» στους […]
23:00 05/02/2024

MasterChef: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – «Του είπαμε να μείνει σπίτι να παίξει με το παιδί»

tlife.gr
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους παίκτες στο πρώτο συμβούλιο των ομάδων για To άρθρο MasterChef: Απών ο Πάνος Ιωαννίδης – «Του είπαμε να μείνει σπίτι να παίξει με το παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 01/02/2024

MasterChef: Πώς οι τρεις κριτές γίνονται viral – Οι ατάκες φωτιά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας και Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κατάφεραν για μία ακόμη φορά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Στο τελευταίο επεισόδιο των οντισιόν, η dream team έδωσε ρεσιτάλ με Σωτήρη και Λεωνίδα να γίνονται viral στο Twitter. O πρώτος πλησιάσε αθόρυβα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο την ώρα που δοκίμαζε ένα πιάτο […] Το άρθρο MasterChef: Πώς οι τρεις κριτές γίνονται viral – Οι ατάκες φωτιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:00 23/01/2024

MasterChef: Αυτή είναι η αλλαγή που θα δούμε στις audition

govastileto.gr
Το MasterChef θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, με τους τρεις καταξιωμένους σεφ να είναι πανέτοιμοι να βαθμολογήσουν τα πιο γευστικά πιάτα, στην πιο γνωστή τηλεοπτική κουζίνα της Ελλάδας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν δυναμικά στις αρχές του 2024, με τις audition να έχουν ήδη ξεκινήσει, για να […]
17:00 05/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load