Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου με έπιασε η καρδιά μου, καταστράφηκα»

19:45 - 24/04/2021

Στο πλατό των Roomies βρέθηκε καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την […] The post Βάνα Μπάρμπα: «Όταν πρωτοβγήκε η Μαρία Κορινθίου με έπιασε η καρδιά μου, καταστράφηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα: “Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου ένιωσα ότι καταστράφηκα”

Καλεσμένη των Roomies βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάνα Μπάρμπα η οποία αναφέρθηκε στον γυναικείο To άρθρο Βάνα Μπάρμπα: “Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου ένιωσα ότι καταστράφηκα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βάνα Μπάρμπα: Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα

Καλεσμένη στην παρέα των Roomies βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Βάνα Μπάρμπα η οποία αναφέρθηκε στον γυναικείο ανταγωνισμό. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βάνα Μπάρμπα: Όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο