Μιμή Ντενίση: Τι αποκάλυψε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

19:10 - 25/04/2021

Τι είπε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».Για τη νέα της ταινία, «Σμύρνη μου αγαπημένη» μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Μιμή Ντενίση. Για την ταινία η οποία αναμένεται να αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2022 είπε: «Από το 2017 έγραφα το σενάριο. Είναι μια δύσκολη παραγωγή και ίσως η ακριβότερη που έχει γίνει στην Ελλάδα. Βασανιστήκαμε πολύ να συμπληρώσουμε τα χρήματα και πρέπει να ευχαριστήσω την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Αθηνών. Θα χτίσουμε στον Φλοίσβο την προκυμαία της Σμύρνης. Θα είναι τρομερό και θα μπορεί να την επισκεφθεί ο κόσμος. Θα κάνουμε την ωραία εποχή και μετά ένα μέρος θα το κάψουμε, όπου θα είναι οι δύσκολες μέρες». «Ένα π

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιμή Ντενίση: Τι αποκάλυψε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Για τη νέα της ταινία, «Σμύρνη μου αγαπημένη» μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Μιμή Ντενίση. Για την ταινία η οποία αναμένεται να αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2022 είπε: «Από το 2017 έγραφα το σενάριο. Είναι μια δύσκολη παραγωγή και ίσως η ακριβότερη που έχει γίνει στην Ελλάδα. Βασανιστήκαμε πολύ να συμπληρώσουμε […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μιμή Ντενίση: Η αποκάλυψη για την ταινία της

Μιμή Ντενίση: Στην συνέντευξη της η γνωστή ηθοποιός μιλά σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και για την ταινία που ετοιμάζει.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μιμή Ντενίση: Η αποκάλυψη για την ταινία της

Μιμή Ντενίση: Στην συνέντευξη της η γνωστή ηθοποιός μιλά σχετικά με τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και για την ταινία που ετοιμάζει.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά