Τσιτσιπάς σε Ράφα: «Σε ζηλεύω - Μακάρι να γίνει αντίστοιχο τουρνουά στην Ελλάδα»

21:46 - 25/04/2021

Τσιτσιπάς σε Ράφα: «Σε ζηλεύω - Μακάρι να γίνει αντίστοιχο τουρνουά στην Ελλάδα» 25/04/2021 Την επιθυμία του να γίνει ένα τουρνουά τένις και στην Ελλάδα εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στη Βαρκελώνη.   «Τι εβδομάδα! Απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει αυτά τα μεγάλη τουρνουά πέρσι όπως και ο κόσμος. Ράφα σε ζηλεύω. Το δικαιούσαι αυτό το τρόπαιο. Το ξέρεις αυτό. Συγχαρητήρια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει κανείς εναντίον σου. Ευχαριστώ την ομάδα μου. Ευχαριστώ Απόστολε και Θεοδώρα που είστε εδώ και με στηρίζετε σε κάθε μου προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Πρέπει ν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Ράφα σε ζηλεύω, μακάρι να γίνει τέτοιο τουρνουά στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε κατά την απονομή του τροπαίου στον Ράφα Ναδάλ και τόνισε ότι ζηλεύει τον Ισπανό τενίστα.

Διαβάστε το στο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε κατά την απονομή του τροπαίου στον Ράφα Ναδάλ και τόνισε ότι ζηλεύει τον Ισπανό τενίστα.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν συγκλονιστικός απέναντι στον Ράφα Ναδάλ στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου, όμως ο Ισπανός θρύλος τελικά στο φινάλε ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 σετ. Ο Έλληνας τενίστας μίλησε κατά την απονομή του τροπαίου στον Ναδάλ και τόνισε […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)