Τσόλακ: «Θέλω να παραμείνω στη Μάλμε, είμαστε σε επαφή»
00:00 - 26/04/2021
Ο Αντόνιο Τσόλακ εξέφρασε με δηλώσεις του τη θέλησή του για παραμονή στη Μάλμε, μετά και το τέλος του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσόλακ: «Νιώθω καλά στη Μάλμε»
Τσόλακ: «Νιώθω καλά στη Μάλμε»
26/04/2021
Ο Αντόνιο Τσόλακ πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάλμε.
Στη δεύτερη του συμμετοχή στο σουηδικό πρωτάθλημα, ο Κροάτης επιθετικός άνοιξε λογαριασμό, σκοράροντας στο παιχνίδι της Μάλμε με την Έστερσουντ χθες.
Μιλώντας για το γκολ, αλλά και τη μέχρι τώρα παρουσία του στη σουηδική ομάδα, ο Τσόλακ δεν έκρυψε ότι αισθάνεται καλά στη Μάλμε, ενώ σχολίασε και τα λόγια των ανθρώπων της ομάδας του, οι οποίοι δείχνουν να τον πιστεύουν.
“Αισθάνομαι πολύ καλά στη Μάλμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ. Θα έλεγα ότι το πρώτο είναι και το πιο δύσκολο. Είμαι χαρούμενος επίσης, επειδή σκόραρα στην
Διαβάστε το στο filathlos.grΤσόλακ: «Θέλω να παραμείνω στη Μάλμε, είμαστε σε επαφή»
Ο Αντόνιο Τσόλακ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στη Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του.
Διαβάστε το στο to10.gr