Τζόυς Ευείδη: Νόμιζα ότι θα πεθάνω
16:06 - 07/12/2019
Για ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει μίλησε στο Dot η Τζόυς Ευείδη.Στον καναπέ του Dot κάθισε η Τζόυς Ευείδη, η οποία αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο την ιστορία με το αυτοάνοσο δερματικό που είχε βγάλει το 2003, στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς.
«Το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη.
Και γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε.
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόυς Ευείδη: Νόμιζα ότι θα πεθάνω, ο Χάρης Ρώμας με έσωσε
Η ηθοποιός μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της
Διαβάστε το στο Η Τζόυς Ευείδη εξομολογείται: Νόμιζα ότι θα πεθάνω, με έσωσε ο Χάρης Ρώμας
Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι: «το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με...
The post Η Τζόυς Ευείδη εξομολογείται: Νόμιζα ότι θα πεθάνω, με έσωσε ο Χάρης Ρώμας appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΣυγκλονίζει η Τζόυς Ευείδη: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»
Τι είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Dot
The post Συγκλονίζει η Τζόυς Ευείδη: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr