Φεράρι: «Περήφανος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

14:16 - 27/04/2021

Φεράρι: «Περήφανος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ» 27/04/2021 Ο Αργεντίνος αριστερός οπισθοφύλακας του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (27/4) ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, κάτι που σχολίασε θετικά. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για τον Βόλο και το φινάλε της χρονιάς: «Υπάρχει η κούραση από το χθεσινό παιχνίδι, υπάρχουν επιπλέον δύο παιχνίδια και το ένα από αυτά αποτελεί ντέρμπι με την ΑΕΛ και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα». Για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αποκάλυψε: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την πλευρά του ΠΑΟΚ για εμένα, το γνώριζα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζω τη δουλειά μου στον Βόλο και την

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φεράρι: «Περήφανος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, τιμή μου να φορέσω τη φανέλα του»

Ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, μίλησε για τη φετινή... από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Φεράρι: «Είμαι περήφανος που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για εμένα»

Ο Φράνκο Φεράρι μίλησε για τη φετινή χρονιά του Βόλου, αλλά και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη.

Διαβάστε το στο to10.gr

Φεράρι: «Περήφανος που με ήθελε ο ΠΑΟΚ»

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ βγήκε στην «αγορά» για να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιαννούλη που παραχωρήθηκε στη Νόριτς και ένα από τα ονόματα που «έπαιξαν» ήταν και αυτό του Φράνκο Φεράρι, πριν τελικά ο Δικέφαλος προχωρήσει στην απόκτηση του Ράχμαν Μπάμπα με την μορφή δανεισμού. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Βόλου θυμήθηκε τα όσα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)