Τατιάνα Στεφανίδου: «Και το εμβόλιο AstraZeneca να μου τύχαινε, θα πήγαινα αύριο το πρωί» (Video)

10:12 - 28/04/2021

Τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι έκλεισε ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού εξέφρασε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τατιάνα Στεφανίδου: «Θέλω να εμβολιαστώ τόσο πολύ! Θα πήγαινα και αύριο!»

Με ενθουσιασμό η παρουσιάστρια κάνει λόγο για τους εμβολιασμούς και ανυπομονεί για το προγραμματισμένο ραντεβού της

Διαβάστε το στο

Τατιάνα Στεφανίδου: Θέλω τόσο πολύ να εμβολιαστώ που και το AstraZeneca να μου τύχαινε, θα πήγαινα και αύριο (vid)

Η διάσημη παρουσιάστρια, συνομιλώντας με συνεργάτιδά της στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε πως μπήκε στην πλατφόρμα με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό πριν καν λάβει το πολυπόθητο sms μέσω της άυλης συνταγογράφισης και έκλεισε θέση ώστε να εμβολιαστεί. Μάλιστα, συζητώντας για τις επιφυλάξεις που έχει μερίδα του κοινού για τα εμβόλια της AstraZeneca, η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)