Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open»

10:18 - 28/04/2021

Καλεσμένος στο Happy Day ήταν σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανακοίνωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή την απόφασή του να φύγει […] The post Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κοκλώνης: Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open

«Το κανάλι δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου», λέει ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε το στο

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open» (Video)

Την απόφασή του να φύγει από το Open ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα του Alpha.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Νίκος Κοκλώνης: Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open

«Εγώ βάζω τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω μπίζνες»

Διαβάστε το στο news.gr

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open»

Καλεσμένος στο Happy Day ήταν σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ανακοίνωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή την απόφασή του να φύγει από το Open. «Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, δηλαδή, και το Ευτυχείτε και το Έλα χαμογέλα, να πω κάτι, ότι παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Κοκλώνης: Τίτλοι τέλους στη συνεργασία με το Open

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε από την εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή το τέλος της συνεργασίας του με το Open.Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και για πρώτη φορά απάντησε στις φήμες που τον θέλουν εκτός Open. Να θυμίσουμε πως από την αρχή της χρονιάς κυκλοφορεί η φήμη ότι ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός -μέσω της εταιρίας του Barking Well Media- μετακομίζει στο Mega. Είπε ο παρουσιαστής: «Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, όπως το “Ευτυχείτε” και το “Έλα Χαμογέλα”, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νίκος Κοκλώνης: Tέλος η συνεργασία του με το Open!

Tι θα γίνει το J2US;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Open (vid)

Όπως σας έγραψε πρώτο το Nassosblog.gr ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Open. Σήμερα καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» το ανακοίνωσε και δημόσια.

Διαβάστε το στο to10.gr

Νίκος Κοκλώνης: "Έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open" (video)

"Το κανάλι δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο