Αντετοκούνμπο: «Είμαι Αφρικανός, αν το κάνεις επίτηδες θα έρθω εναντίον σου»
10:58 - 28/04/2021
Με ιδιαίτερα τρόπο σχολίασε μια φάση από το ματς των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σάρλοτς Χόρνετς ο σταρ των «ελαφιών», Γιάννης Αντετοκούνμπο.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντετοκούνμπο: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις πάνω μου, θα έρθω εναντίον σου»
Η τρικλοποδιά που έβαλε ο Πι Τζέι Γουάσινγκτον στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μπακς στην έδρα των Χόρνετς, σχολιάστηκε από τον «Greek freak». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φάση, λέγοντας πως του δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο φόργουορντ των Χόρνετς έκανε επίτηδες αυτή την κίνηση, τονίζοντας πως όταν ... Περισσότερα
To άρθρο Αντετοκούνμπο: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις πάνω μου, θα έρθω εναντίον σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις πάνω μου θα κινηθώ εναντίον σου» δήλωσε ο Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε τη δική του απάντηση στο… τάκλιν του Ουάσινγκτον.
Διαβάστε το στο tanea.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις εναντίον μου θα κάνω το ίδιο» (videos)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έξαλλος ήταν ο «Greek Freak» μετά την αντιαθλητική ενέργεια που έκανε ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον στην αναμέτρηση των…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης: «Είμαι Αφρικανός, αν έρθεις πάνω μου θα κινηθώ εναντίον σου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε τη δική του απάντηση στο... τάκλιν του Ουάσινγκτον.
Διαβάστε το στο to10.gr