Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Συγκινεί για τον Μαχαιρίτσα: «Ποτέ δεν του είπα «ρε συ πολύ σε γουστάρω»

15:12 - 28/04/2021

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τον αξέχαστο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε και συγκινεί!Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τον Μαχαιρίτσα: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον γουστάρω»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με αφορμή την νέα του εκπομπή, εξομολογήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία του καθώς και την συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Διαβάστε το στο

Συγκινεί ο Ι.Μιχαηλίδης για τον Λ.Μαχαιρίτσα: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον γουστάρω»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με αφορμή την νέα του εκπομπή, εξομολογήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία του καθώς και την συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Φυσικά και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν καθοριστικά για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία. Έφτασα από πρώτος μαθητής στο σχολείο να είμαι, ας πούμε, ρεμάλι» είπε ανάμεσα σε άλλα. «Το πρώτο βήμα έγινε στην πρώτη λυκείου όπου είμαι εντελώς άσχετος με τον χώρο. Κάνω μια παράσταση, παίρνω ένα μουσικό συγκρότημα με τους συμμαθητές μου και γράφω ή διασκευάζω ή κλέβω και κάνω μια παράσταση που είναι κωμικά σκετσάκια μαζί με τραγούδια» δήλωσε ο ηθοποιός. Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αναφέρθηκε επίσης σ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκινεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τον Λ. Μαχαιρίτσα: «Δεν πρόλαβα να του πω ότι τον γουστάρω»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, με αφορμή την νέα του εκπομπή, εξομολογήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες για τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία του καθώς και την συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Φυσικά και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν καθοριστικά για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Είχα πολύ δύσκολη εφηβεία. Έφτασα από πρώτος μαθητής στο σχολείο να είμαι, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες