Εστίαση: Πώς θα λειτουργήσουν καφέ, μπαρ και εστιατόρια από Δευτέρα

19:40 - 28/04/2021

Χωρίς μουσική, με SMS μετακίνησης και μόνο στους εξωτερικούς χώρους ετοιμάζεται να ανοίξει η εστίαση τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: Ξαναλειτουργούν καταστήματα, πολιτισμός, ανοιχτά μπαρ και εστιατόρια από τις 19 Μαΐου

Τα εμπορικά καταστήματα, οι εξωτερικοί χώροι σε μπαρ και εστιατόρια όπως και οι πολιτιστικοί χώροι, μεταξύ αυτών οι κινηματογράφοι και τα μουσεία, θα επαναλειτουργήσουν στις 19 Μαΐου, όταν και η απαγόρευση κυκλοφορίας θα μεταφερθεί στις 21.00. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε μια συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στον περιφερειακό Τύπο της χώρας. ... Περισσότερα To άρθρο Γαλλία: Ξαναλειτουργούν καταστήματα, πολιτισμός, ανοιχτά μπαρ και εστιατόρια από τις 19 Μαΐου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εστίαση: Χωρίς μουσική και με sms – Πώς θα ανοίξουν καφέ και εστιατόρια

Επαναλειτουργούν από τις 3 Μαΐου τα καταστήματα εστίασης και καφέ με αυστηρά μέτρα και προϋποθέσεις. Από την Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργούν τα καταστήματα εστίασης και καφέ, χωρίς μουσική και με sms, ενώ η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών παρατείνεται έως τις 23:00. Όπως επισήμανε, κατά τη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο Νίκος Χαραδαλιάς θα επιτραπεί στα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση υπαίθριων και μόνο χωρών – υπό τους όρους που […] The post Εστίαση: Χωρίς μουσική και με sms – Πώς θα ανοίξουν καφέ και εστιατόρια appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Εστίαση: Όλα τα δεδομένα για τη λειτουργία των καφέ και των εστιατορίων

Στην ανακοίνωση των μέτρων τα οποία αναμένεται να ισχύσουν από αύριο Μεγάλη Πέμπτη (29/4) στην εστίαση, προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Συγκεκριμένα: από τις 3 Μαΐου επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση υπαίθριων χωρών, υπό τους όρους που έχουν τεθεί, και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ρωσία: Ποιος είναι ο υφυπουργός Άμυνας που συνελήφθη για διαφθορά – Η χλιδή, οι βίλες και τα κότερα

Γιατί χρειάζεται δημοσιονομική συγκράτηση

Το Τσάμπιονς Λιγκ των κωφών στην Ελλάδα

«Σήμερα κιόλας»

«Κληρώνουν» εξελίξεις δύο αποφάσεις σε Αρειο Πάγο και ΑΔΑΕ

Πρεμιέρα